瘋宅買xps15有咩要注意

睇左置頂個post,
-減價空間:xps15 9560 (*256gb ssd + 8gb ram) 官網做緊$13999
兇宅$133xx 24月免息分期
而price hk未見到有9560, 唔知高登有9560未?大概咩價同有冇分期呢?

2. 如果買既係promotion機型,注意市場上的廣告有時會有贈品.  別忘記問dealer羅贈品.
- 佢話送usb, speaker, mouse, notebook bag. 可接受?

3.  大部份Notebook能升級既配件實在非常少,在預算以內,應購買自己能負擔的最top型號.
- 我買256gb + 8gb ram. 可以upgrade 去32gb ram + 可以自己加ssd/hdd

問機價時,問清楚幾錢之後,問一問full payment by cash係幾多$, 有時會有意外驚喜.
- 有冇師兄知道邊度買最抵?(行貨)
.

最後,其實係想問下:邊度買好?水定行好?定係都係跟返大鋪兇宅就最穩陣

唔知高登有9560未?有

del...............

唔知高登有9560未?有
nipfung 發表於 2017-2-19 09:09

唔知做唔做到低過13000呢?
或者同豐澤一樣但送多D野...
我上pricehk打去問左好多間都冇

上星期喺蘇0買左9560 16/512 UHD
網上價-1000之後再9折
仲有信用卡回贈
不過贈品得個原裝袋, 32G USB3.0手指同爛鬼無線Mouse

黃金/高登CosXXX好似有做9560
旺電Dell(偽)專門店都有, 不過價唔靚...

上星期喺蘇0買左9560 16/512 UHD
網上價-1000之後再9折
仲有信用卡回贈
不過贈品得個原裝袋, 32G USB3.0手 ...
MobiusONE 發表於 2017-2-19 18:51

師兄, 想請教下你點做到-1000 再9折?
8/256/FHD 版有無得咁玩, 我都想買部, 食埋恆生信用卡回贈.

海鮮價,風澤平過高登。。。

回覆 4# cckwan

我見有師兄話灣仔腦場,現金價12800元

師兄, 想請教下你點做到-1000 再9折?
8/256/FHD 版有無得咁玩, 我都想買部, 食埋恆生信用卡回贈. ...
johnlai9 發表於 2017-2-20 02:12

我係直接問Sales實價可以做倒幾多
佢check左陣就開呢個價俾我