請問我們HK的Technet客戶為什麼不能DL到WIN7_TW版

就算到現在去DL, 果格依然係灰左...
睇黎唔係網絡問題, 而係根本唔比我地去DL?

你試下POXY

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

原帖由 shun 於 2009-8-26 10:46 發表

原來你都遇上呢個問題...
我問過 Microsoft HK, 佢話唔同地區可以 download o既 languages 都唔同

[邪惡 mode]download 唔到 chinese-taiwan 可能係政治考量[/邪惡mode]

唔係我, 我朋友係咁, 幫佢問者

死心啦,剛剛打左去technet,接聽既王小姐話因為政策問題,係唔可以d/l windows_7 既台灣版
乜版都可以d/l 係唔可以d/l 台灣

原帖由 RoyKwan 於 2009-8-26 12:06 發表
死心啦,剛剛打左去technet,接聽既王小姐話因為政策問題,係唔可以d/l windows_7 既台灣版

還我台灣!

原帖由 RoyKwan 於 2009-8-26 13:36 發表

HA...JA係同我早兩日講HK ACCOUNT DOWNLOAD 唔到台灣版係一樣LA...
咁大家千千萬萬用左TECHNET HK GEI 用戶就更加要打電話+EMAIL 去MS 要求將WINDOWS 7 HK 版 GEI BUG 搞返好去....
如果唔係大家都唔使旨意一DL 完HK 版就裝到一個完美WINDOWS 7

原帖由 RoyKwan 於 2009-8-26 13:06 發表

有例外的... 看圖
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

原帖由 cskahk 於 2009-8-26 12:28 發表

HA...JA係同我早兩日講HK ACCOUNT DOWNLOAD 唔到台灣版係一樣LA...
咁大家千千萬萬用左TECHNET HK GEI 用戶就更加要打電話+EMAIL 去MS 要求將WINDOWS 7 HK 版 GEI BUG 搞返好去....
如果唔係大家都唔使旨意一DL 完HK 版就裝到一個完美WINDOWS 7

你地打去佢點答覆你地?
佢淨係同我講我們會轉述閣下意見