關於EVEREST Ultimate Edition??

想問下有冇人知道點可以將之前版本d save copy去新版到呀??

唔該

原帖由 johnnyyip 於 2009-9-5 21:03 發表
想問下有冇人知道點可以將之前版本d save copy去新版到呀??

唔該

請問是什麼的 save 呢?
是效能測試結果還是什麼?

意思係入面d setting(eg:cpu temp,discplay咭 fan speed)
3q

原帖由 johnnyyip 於 2009-9-5 21:50 發表
意思係入面d setting(eg:cpu temp,discplay咭 fan speed)
3q

不好意思,可否具體指出是哪一些 settings?
若是指偏好設定內的設置,如語言、OSD 項目等,把 everest.ini 複製至新版本便可

原帖由 TKY 於 2009-9-6 01:20 AM 發表

不好意思,可否具體指出是哪一些 settings?
若是指偏好設定內的設置,如語言、OSD 項目等,把 everest.ini 複製至新版本便可

yes ar 我就 係講ED喇~~3Q你
但我搵唔到(INI)係邊??
我DOWNL OAD個FILE到冇

原帖由 johnnyyip 於 2009-9-6 02:19 發表

yes ar 我就 係講ED喇~~3Q你
但我搵唔到(INI)係邊??
我DOWNL OAD個FILE到冇

你要 run 一次新版本佢先至會 generate 出黎
你見新版本冇,你直接 copy 舊版果個去應該都得 ga la
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 TKY 於 2009-9-6 01:26 PM 發表

你要 run 一次新版本佢先至會 generate 出黎
你見新版本冇,你直接 copy 舊版果個去應該都得 ga la

搵到喇~~~3QQ你