岩岩裝左win7,有幾個問題....(有新問題Orz)

1.裝置管理員有個感嘆號唔知係咩黎...- -......(見附件1)
2.MSN最小化有2舊野....(見附件2)
   點先可以變返以為咁得一舊,2舊一野既野好無謂好晒位- -
3.點先可以熄左工具列縮圖?好似附件3果個咁

有冇方法可以整返以前果款工具列呢??
用唔慣新野....好折墮

----------------------------------------------------------------------------------------------------
新問題= ="""

bt慢到嘔.....熱門種最多都係去到2mb(大部分時間係1mb上落- -)
用XP上到5MB= =
重裝BT之後仲大鑊,唔可以直接開torrent檔
彈左句"傳送命令給程式時發生錯誤"
救命Orz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
岩岩先發現原來wifi速度得54Mbps, 放正係隔離個部XP有成120Mbps.......
BT慢應該係因為呢個原因= ="
各位師兄有冇方法可以搞搞佢
用緊d-link DWA-130 wireless手指
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

1.裝置管理員有個感嘆號唔知係咩黎...- -......(見附件1)
   點先可以變 ...
sam120pc 發表於 2010-1-25 12:36 AM

冇附件喎
1. 有個DRIVER未安好
2. 好似冇得改, 用WLM 9就會咁, 一係用返8.5

回復 2# outdate怪魔

唔記得左up XDDD
補返~~XD

點先可以變 ...
sam120pc 發表於 2010-1-25 12:36 AM

3.

3.
outdate怪魔 發表於 2010-1-25 02:06

但係我想好似XP/VISTA 咁得d字
大大幅視窗縮圖好唔慣Orz

2.

2.
Oops 發表於 2010-1-25 20:43

哦!!!唔該晒!!!得左~

不過用落稍為有少少lag

我都有同樣問題,多謝指教。

個縮圖咁方便都唔用?

唔用真係太浪費了

縮圖個功能我又覺得唔錯啵...
7 真係比VISTA 好用!