[操作疑難] Windows 7 Pro轉key升級Ultimate問題

我部係Lenovo laptop跟機Win7 Pro 64bit,依加想轉license key升級Win7 Ultimate 64bit

但我的電腦>內容,最低冇"變更產品金鑰",如圖所示

請問應該點做

Down過ISo 重裝落去

Windows Anytime Upgrade
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Down過ISo 重裝落去
a886 發表於 2013-6-12 13:50

唔想clean installation,淨係想轉edition,留檔

Windows Anytime Upgrade
hshui111 發表於 2013-6-12 13:52

點解我無anytime?

回復 4# dannyluk

Windows Anytime Upgrade 入 Win7 Ultimate license key
會幫你升級Win7 Ultimate 64bit 唔使clean installation

控制台/系統及安全性/Windows Update, 見唔見到?

控制台/系統及安全性/Windows Update, 見唔見到?
hshui111 發表於 2013-6-12 14:05

都係冇anytime,唔知點解

見唔見到 控制台/系統及安全性 Windows Anytime Upgrade ?

檔案總管