[操作疑難] 115網盤接收禮包要綁定電話號碼

以前是沒有這樣要求, 現在卻必需(或者付費升級為VIP). 不知道會否打來一些需付費電話, 還有就是電話號碼會否落到不法之徒手裏. 唔係好信上面人嘅德行

以前是沒有這樣要求, 現在卻必需(或者付費升級為VIP). 不知道會否打來一些需付費電話, 還有就是電話號碼會 ...
riderkid 發表於 2014-9-25 09:49

其實即係迫你比錢升級VIP  

不過我相信好多人會照俾個手機號碼佢. 一個唔好彩, 到時係大陸打落嚟嘅call真係接唔切, 或者非常之毒, 也成為騙徒嘅搵食目標. 我就又唔會俾錢升級VIP, 又唔會俾電話號佢! 同埋上面好鍾意改變遊戲規則, 真係信唔過.

算把喇,用得強國免費嘢就冇謂搞咁多嘢啦,遊戲規則可以隨佢改!

你有需要用到既是旦去買張最平既儲值卡入咪得囉

我都係咁做,唔理網上定現實,所有要電話號碼先參加得/申請得/驗證既野全部儲值卡搞

你有需要用到既是旦去買張最平既儲值卡入咪得囉

我都係咁做,唔理網上定現實,所有要電話號碼先參加 ...
manlung803 發表於 2014-9-27 13:56

佩服大哥嘅用心良苦同智慧.

打死我都唔會俾手電佢地, onedrive, googledrive, 360, 115, baidu.. 通通都唔駛旨意..

打死我都唔會俾手電佢地, onedrive, googledrive, 360, 115, baidu.. 通通都唔駛旨意..  ...
iamstupid 發表於 2014-9-28 09:59

Google Drive 同Yahoo HK 我俾咗個手提電話號碼佢.

無月費嘅電話卡一定要有一兩張睇門口㗎啦

打死我都唔會俾手電佢地, onedrive, googledrive, 360, 115, baidu.. 通通都唔駛旨意..  ...
iamstupid 發表於 2014-9-28 09:59

同你一樣, 點解要人地手電號碼喎