免費幫人用按鍵精靈寫自動scan小精靈

自動scan小精靈,即係佢幫你按制,部scanner不斷自動scan,直到你喊停。你scan野淨系顧住turn page就得,scan 書特有用。
最近得閒,就用自己所學幫下人,唔包一定整到。
有意pm,請預先準備好teamviewer同按鍵精靈繁體版。

via HKEPC Reader for Android

我想講我5至十年前已經用緊按鍵精靈了
家陣我見都寫程式代替了
不過我無學

我想講我5至十年前已經用緊按鍵精靈了
家陣我見都寫程式代替了
不過我無學 ...
popo 發表於 2015-2-21 19:52

寫程式可以做到按鍵精靈效果?

按鍵精靈呢家野我用C# 都寫過
可以模擬到keyboard keypress同mouse click
仲有start/kill process同埋focus 邊個windows

不過最簡單都係download現成按鍵精靈黎做

按鍵精靈呢家野我用C# 都寫過
可以模擬到keyboard keypress同mouse click
仲有start/kill process同埋focus ...
1597532468000 發表於 2015-2-22 01:11

我覺得按鍵精靈最好既功能就係識認圖,認圖我用得最多。其他software做唔做到?
foucs呢樣我淨係識用模擬mouse來click。

寫程式可以做到按鍵精靈效果?
huangdog 發表於 2015-2-21 20:55

睇下咩效果多數可以代替。

按鍵精靈 = Autokey?
小人無玩過...
toylet 發表於 2015-2-21 23:30

按鍵精靈好耐已有
當然!果時有好多野用連點呀、自動鍵呀、定點呀
不過初期的按鍵精靈會比防毒講有毒的

Autohotkey can do most you want.