想問下一些免費的album web 軟件

因為本身用開 j album 去將d相合成一個page 咁我up上網可以好方便咁pack 好哂
不過新要收錢同free 有廣告了.........
唔知有冇人有另一些好的推介好過 j album 又係free 的軟件可以用下?

謝謝

你試下將你用開果隻既名 搜索下 有冇portable
好多同好會做埋portable方便人

我找左了......佢地整既都係有廣告的呢.........

回覆 1# SIFAI

AirServer + ...

回覆  SIFAI

AirServer + ...
fred2088 發表於 2015-7-10 13:44

其實係整好放上網站的..........
重想要唔駛錢的.............
    AirServer + <<<<可以?

回覆 5# SIFAI

AirServer + 是將自己的Windows 電腦 的相 Share web albem , 不用WAMP....  只要一個 EXE ... for Dummies 像我 ...

因為本身用開 j album 去將d相合成一個page 咁我up上網可以好方便咁pack 好哂
不過新要收錢同free 有廣告了 ...
SIFAI 發表於 2015-7-8 20:14

jAlbum 唔係一直都有Free Version嘅咩?
就算唔注冊,都可以用到㗎。
至於廣告,唔鐘意,咪自己刪咗段Script佢囉。

jAlbum 唔係一直都有Free Version嘅咩?
就算唔注冊,都可以用到㗎。
至於廣告,唔鐘意,咪自己刪咗段Scr ...
mdws2002 發表於 2015-7-10 15:03

刪script 要有基本知識, 可能樓主?

SkyTester 發表於 2015-7-10 17:05

就算唔刪script,整個Adblock,都已經見唔到啲廣告啦………

SkyTester 發表於 2015-7-10 17:05

我就係唔識呢..............有冇人可以教下我?(用係 j album)