請問有無WEB CAM 軟件可以24小時錄影,同埋自動刪除舊錄影檔

請問有無WEB CAM SOFTWARE 可以24小時錄影,同埋自動刪除錄影檔案,如圖

Thanks....

你要既係ipcam, 就算無network都應該可以錄去sd card到

你要既係ipcam, 就算無network都應該可以錄去sd card到
肥矢 發表於 2015-7-9 19:49

IP CAM 可以自動刪除錄影檔案??

IP CAM 可以自動刪除錄影檔案??
spiderrx 發表於 9/7/2015 08:08 PM

錄爆會overwrite繼續錄

錄爆會overwrite繼續錄
肥矢 發表於 2015-7-9 20:49

Search 過D-Link DCS-5222L可以,但要經ROUTER做設定,咪要買埋ROUTER????

ipcam一定要經network 做第一次setup先ga wol, 如果你唔需要入ipcam, 可以試下問下間鋪肯唔肯即場幫你setup 錄落sd 卡到囉, 不過最好都係setup好個network, 方便隨時入cam到睇或者download返d

ipcam一定要經network 做第一次setup先ga wol, 如果你唔需要入ipcam, 可以試下問下間鋪肯唔肯即場幫你setup ...
肥矢 發表於 2015-7-9 21:11

其實我想搵返係USB 介面既CAM,但D軟件又唔SUPPORT自動刪除錄影檔案....頭都大,哈哈

Thanks a lot anyway ~~~

其實我想搵返係USB 介面既CAM,但D軟件又唔SUPPORT自動刪除錄影檔案....頭都大,哈哈

Thanks a lot anyw ...
spiderrx 發表於 9/7/2015 09:33 PM

唔太明點解你要堅持usb cam錄? 你usb要長著電腦喎, cheap cheap ip cam都係3百蚊左右有, 點計都係ipcam抵喎

其實, 自動刪唔係幾好, 萬一自動刪左想要既記錄..就...

Thanks a lot anyw ...
spiderrx 發表於 2015-7-9 21:33

試下ispy
好似可以自動刪