你有冇用緊whatapp電腦版本?

唔知多唔多人用?
安全性又如何?

知清楚才下載嘛。。。

一定要手機連住線先用得,呢個設計真係無話可說

高登天后 發表於 2015-7-25 19:03

咁有d 多餘喎!
等我研究吓先決定。
thx

高登天后 發表於 2015-7-25 19:03

都有用ge

當你要用whatsapp打幾千字ge時候

轉用Telegram啦!手機用到之餘,有電腦版唔洗靠手機,同以前MSN一樣咁用法。

轉用Telegram啦!手機用到之餘,有電腦版唔洗靠手機,同以前MSN一樣咁用法。 ...
harryytm 發表於 2015-7-26 02:23

除非你係一個好強勢而且可以令到你身邊嘅人跟隨你轉換,咁呢個先有用;否則,得你用,無朋友用,轉咗嚟都只係開住………

其實Line都有電腦版,相對於Telegram,我相信目前香港嘅User應該都以Line比Telegram更多。

而且, Telegram唔知做咩,到目前為止,都仲係未有中文版本………

除非你係一個好強勢而且可以令到你身邊嘅人跟隨你轉換,咁呢個先有用;否則,得你用,無朋友用,轉咗嚟都 ...
mdws2002 發表於 2015-7-26 02:38

所以咪要由自已用開始,再介紹比多啲人用,如果唔係點流行得起?
Telegram有樣野好就係我部無SIM卡既Tablet都裝到來用,而且仲係全部機同步。

所以咪要由自已用開始,再介紹比多啲人用,如果唔係點流行得起?
harryytm 發表於 2015-7-26 02:44

所以,我都有接受朋友嘅建議裝嚟試試。
但係我就唔會向身邊其他朋友推。
因為沒有必推的理由………

所以,我都有接受朋友嘅建議裝嚟試試。
但係我就唔會向身邊其他朋友推。
因為沒有必推的理由……… ...
mdws2002 發表於 2015-7-26 02:46

Send相唔會好似WhatsApp咁會縮細張相算唔算理由?仲可以Send最大1GB既檔案。

Send相唔會好似WhatsApp咁會縮細張相算唔算理由?仲可以Send最大1GB既檔案。
harryytm 發表於 2015-7-26 02:53

我知佢有好多優點,之前亦都有開過個Post提過各式各樣嘅好處。
但與朋友之間嘅溝通,只著重於文字,而圖片,亦只是snapshot看到就好。
所以,呢個不是必要的理由………