點樣可以 Download 到 ??

https://www.youtube.com/watch?v=HQzu7NYlZNQ

以前一直都得..... 近來泡菜 MV 用盡所知 Video Downloader 都已失效了, 有冇計 ??  先謝謝

以前一直都得..... 近來泡菜 MV 用盡所知 Video Downloader 都已失效了, 有冇計 ??  先謝謝 ...
imax 發表於 2015-9-17 21:17

www.wantyoutube.com

回覆 2# mdws2002

試咗一輪, 由冇 java 至到裝咗 java, D/L 唔 work........再跟說明在網址 youtube 之前加 want 字都係唔得.......

多謝指導

回覆  mdws2002

試咗一輪, 由冇 java 至到裝咗 java, 跟說明在網址 youtube 之前加 want 字都係唔得....
...
imax 發表於 2015-9-17 22:10

正常如果佢要執行Java,你又充許咗,佢會彈個視窗出嚟問你係咪真係允許㗎。
你要見到嗰個,先至會真正執行到。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

正常如果佢要執行Java,你又充許咗,佢會彈個視窗出嚟問你係咪真係允許㗎。
你要見到嗰個,先至會真正執 ...
mdws2002 發表於 2015-9-17 22:17

好 !! 再試吓先 ~~ 這片有 1080P, 但先前試....1080P 個 D/L 格灰咗嘅, 師兄成功 D/L 嗰段係咪 1080P ???

好 !! 再試吓先 ~~ 這片有 1080P, 但先前試....1080P 個 D/L 格灰咗嘅, 師兄成功 D/L 嗰段係咪 1080P ??? ...
imax 發表於 2015-9-17 22:26

唔係,我都只係download到720P。

好 !! 再試吓先 ~~ 這片有 1080P, 但先前試....1080P 個 D/L 格灰咗嘅, 師兄成功 D/L 嗰段係咪 1080P ??? ...
imax 發表於 2015-9-17 22:26

估計因為1080P係聲畫分開,所以wantyoutube入面就無得down啦。

唔係,我都只係download到720P。
mdws2002 發表於 2015-9-17 22:27

咁唧係未全面 K O 限制......哈 ~~ 道高一尺 ??  Thanks

但係佢個Video Only,又唔係真係Video Only,係有埋聲㗎喎……

但係佢個Video Only,又唔係真係Video Only,係有埋聲㗎喎……
mdws2002 發表於 2015-9-17 22:36

唧是乜 .......... 抓破頭 !!