裝左跟機送既ANTI VIRUS.....發現呢個問題

岩岩裝左跟機送既MCAFEE,出現以下畫面,請問咩原因?奇怪地裝既過程冇叫我入SERIAL NUMBER.....

裝既過程出現幾次....
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你幅圖可以再濛啲

你幅圖可以再濛啲
yjfoeg 發表於 18/7/2016 01:24

之前XP係MS 網頁下載個RESIZE PICTURE都好好用,而家呢個用法有少少唔同,定還是呢度UP相改左,只可UP最大150KB的相

之前XP係MS 網頁下載個RESIZE PICTURE都好好用,而家呢個用法有少少唔同,定還是呢度UP相改左,只可UP最大15 ...
takeoto 發表於 2016-7-18 01:42

你可以upload去其他site先再post, eg http://imgur.com/

you may use the MS paint to crop the screenshot or press Alt + PrtSc instead of just press PrtSc

睇唔到你幅圖講咩,不過一般黎講如果部機有裝McAfee我都會第一時間uninstall,因為佢嚴重拖慢部機。

睇唔到你幅圖講咩,不過一般黎講如果部機有裝McAfee我都會第一時間uninstall,因為佢嚴重拖慢部機。 ...
leave 發表於 2016-7-18 06:25

X 2

X 2
mdws2002 發表於 2016-7-18 09:16

X 3
用NOD都無咁嬲。

師兄, 你唔cut圖都可以試下alt+print screen, 等張圖個重點po出蒞

之前XP係MS 網頁下載個RESIZE PICTURE都好好用,而家呢個用法有少少唔同,定還是呢度UP相改左,只可UP最大15 ...
takeoto 發表於 2016-7-18 01:42

用小畫家crop左佢再resize好過啦!