有冇方法自己screen capture 晒 PDF 內容做圖片

個FILE 要用CERT 先開到,唔可以第二部機睇好唔方便

Adobe Acrobat可以將pdf save as png/jpg

Adobe Acrobat可以將pdf save as png/jpg
KinChungE 發表於 2016-7-28 09:47

續頁做好麻煩,同個file 禁左save as 功能

續頁做好麻煩,同個file 禁左save as 功能
諸葛亮 發表於 2016-7-28 15:57

Acrobat係一save就出哂咁多頁
至於禁左save as, 總有辦法解既

Acrobat係一save就出哂咁多頁
至於禁左save as, 總有辦法解既
KinChungE 發表於 2016-7-28 15:58

有乜方法?我無PASSWORD

有乜方法?我無PASSWORD
諸葛亮 發表於 2016-7-28 16:35

有third party軟件幫你解
詳情自行google, epc唔俾講

有third party軟件幫你解
詳情自行google, epc唔俾講
KinChungE 發表於 2016-7-28 16:40

pm OK? 我搵唔到

用snipping tools 續頁cap screen 囉

用snipping tools 續頁cap screen 囉
edwinp 發表於 2016-7-28 18:31

幾百頁,做到下年啦

個FILE 要用CERT 先開到,唔可以第二部機睇好唔方便
諸葛亮 發表於 2016-7-28 00:40

如果無禁止列印,試下用FINEPRINT/PDF2IMG之類轉做圖片。