[操作疑難] 關於YTD Video Downloader問題

我用YTD Video Downloader(免費版)下載YOUTUBE影片,
每次軟件更新之後,
瀏覽器首頁都會變成「YAHOO搜尋」,
請問有冇得避免呀?

回覆 1# 10200kln

更新安裝時睇到實, 手動唔剔 yahoo

回覆  10200kln

更新安裝時睇到實, 手動唔剔 yahoo
imax 發表於 2016-8-10 21:11

重新安裝個陣冇任何選項

重新安裝個陣冇任何選項
10200kln 發表於 2016-8-10 21:16

乜依家 YTD 咁抵死呀....我以前都係用佢, 但 youtube 一改版個 YTD 就失靈

所以近幾年已轉用 4K Video Downloader ...... 正呀
http://blog.xuite.net/yh96301/bl ... 4K+Video+Downloader

試下......... 5Kplayer, 播片又得, D/L utube, FB D片都無問題;

只差一樣, shortcut key FW/BW 無potplayer 禁好用 !!!

自己裝軟件時又唔睇,一味下一步下一步確定確定,
中毒都係這種習慣既人先會中。

試下......... 5Kplayer, 播片又得, D/L utube, FB D片都無問題;

只差一樣, shortcut key FW/BW 無potplay ...
gsmjmm 發表於 2016-8-10 23:55

D/L 片名非英文字得唔得 ?

有好多 downloader DL 非英文片名出亂碼  

自己裝軟件時又唔睇,一味下一步下一步確定確定,
中毒都係這種習慣既人先會中。 ...
孤兒仔 發表於 2016-8-11 10:13

我睇過晒都無呀

我睇過晒都無呀
10200kln 發表於 2016-8-11 10:09 PM

剷Q左佢重裝,佢會問你最少3次 yes or no

我睇過晒都無呀
10200kln 發表於 2016-8-11 22:09

YTD 已經輸晒剷了它吧....佢 DL 唔到韓妺官方 MV 的

4K Downloader 就得