[操作疑難] Adblock plus for IE 完全無効 ??

Win 10 裝 Adblock plus for IE 1.5 點解完全失靈 ???

仲有冇其他免費推介呢 ??  Thanks

如果係Microsoft Edge上面用,請裝Edge版Adblock Plus

如果係Microsoft Edge上面用,請裝Edge版Adblock Plus
leave 發表於 2016-9-4 19:10

Edge 超簡漏好難用....連右按上一頁都冇, 我只留佢嚟睇 pdf  

睇 pdf 就好過 Adobe

Edge 超簡漏好難用....連右按上一頁都冇, 我只留佢嚟睇 pdf  

睇 pdf 就好過 Adobe ...
imax 發表於 2016-9-4 19:50

你係唔係眼細睇唔到呀?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你係唔係眼細睇唔到呀?
wild 發表於 2016-9-5 11:16

想用右按 mouse 個上一頁呀

想用右按 mouse 個上一頁呀
imax 發表於 2016-9-5 14:38

直接按< > 唔得咩

click 1 下唔係好過click 兩下?

直接按< > 唔得咩

click 1 下唔係好過click 兩下?
yelosuga 發表於 2016-9-5 14:59

梗係右按 mouse 快, 同易 click 中上一頁啦

衝上左上角 click, 會衝過龍要 dup 停...離咁遠手又攰 !!

drag url 去 desktop都無,真係好廢

梗係右按 mouse 快, 同易 click 中上一頁啦

衝上左上角 click, 會衝過龍要 dup 停...離咁遠手又攰 !! ...
imax 發表於 2016-9-5 19:52

十幾年前一直堅持用有上下hotkey既mouse, 連right click 搵制都唔駛, 合埋眼都得

而家轉用MAC唔駛再為呢樣野煩惱

十幾年前一直堅持用有上下hotkey既mouse, 連right click 搵制都唔駛, 合埋眼都得

而家轉用MAC唔駛再 ...
yelosuga 發表於 2016-9-7 09:00

我用滑鼠滾輪既左右click做上/下一頁,真係超級方便,以後都用唔翻滾輪無得左右click既滑鼠。