[操作疑難] 慘, 連TB 都冇 拉臣 賣!!

前文, 我買2手隻SSD,  
因為, CLOND 失敗,
由頭安裝,
點知......................................... 搵唔番D licence key !!

去TB 都search, 有得賣,
但比$發現只限國內人仕買,
沒有了信用卡/PPS...選項!!!
已經搵左幾間/TMALL, 最後情況都一樣!!

回復 2 #hkd$

大陸版tb拍咗,再轉world版俾錢有冇hk付款方法?

Btw clone disk的話,係咪可以用software喺原win拎返license,再入落新win度?

回復 hkd$

大陸版tb拍咗,再轉world版俾錢有冇hk付款方法?

Btw clone disk的話,係咪可以用software喺原 ...
C-Leung 發表於 17/10/2016 09:04

YES, 大陸版tb拍 >> world/HK版俾錢 >> fail

回覆 3# C-Leung

因clone disk fail,
而且,
重裝應該快一點!

回覆 3# C-Leung

TB話俾錢只SUPPORT TB付款咭

License 驚你退款, 一定係只收現金, 香港果啲payment (除了最新支付宝香港未知得唔得外, 對店主來講其他都係屬於信用卡,) 所以唔會得.
同手機充值一樣, 都係唔得既.

回覆 7# mcdull

香港payment 沒有 : "快捷支付(TB付款咭)/余额宝支付/集分宝"
所以, 基本上以後都冇得玩

回覆  mcdull

香港payment 沒有 : "快捷支付(TB付款咭)/余额宝支付/集分宝"
所以, 基本上以後都冇得玩 ...
hkd$ 發表於 2016-10-17 10:35

所以我一定備有個大陸戶口..
有時出國要買門票都要靠佢..

回覆 9# mcdull

我大陸戶口 "被玩完"
早年前, 我用大陸戶口充支付寶,
但不成功, 出現了什麼什麼...問題,
又要大6電話咭 !