[諮詢] Belkin拖板 [11Sep更新:已取消]

[email protected] 01:30

Ching們的報價
Cut [email protected]/pc + [email protected]$188

謝謝Ching們的報價,真的很感謝,雖然呢個係一個大打擊。

$188已是盡我最大努力Fight到的價了
對,我白做了。

各位有興趣的Ching,我唔收行政費,$188+$5 Ashop Fee=$193都貴過展Star$189
所以,呢幾日我的努力變成o左幫展Star的宣傳。

如果繼續搞呢團,同我原意"為o左大家齊齊Enjoy齊齊平"大大違背o左!
Sad but true, 如果有人爭取到更低價,請告訴我及各位Ching,堅持團購(至少我自己覺得的)原意"為o左大家齊齊Enjoy齊齊平"

再次感謝報價的Chingsss
及各位支持小弟的Chingssssssss

[email protected] 18:00
各位師兄,小弟蕉仔經過十多廿番努力後,成功Fight到個超靚價!
F9G823sa4M-GRY = $188
(Mitsume報告:灣仔298賣緊$299!)
(2009電腦節:$168+$20入場費,而家係同價!)
咁都唔算靚價的話,我真係…

F9G823sa4M-GRY
專業級SurgeMaster® 防雷突波保護器
[有拖版開關/8位插座 / 4米電源線 / 電話線及同軸訊號線保護/終身保養]
參考網站:

http://www.ect.com.hk/1/ct/busin ... &category_id=40

希望大家買之餘,多多支持小弟蕉仔,因為真係付出過唔少的努力汗水先可以Fight到哩個價!

行政費:$5/pc
(如果覺得行政費太多,可以PM我,因為本意呢團係謀求大家福利; 如果覺得太少…香港應該無人會咁覺得…Sad but ture )
交收費:[email protected]
45人成團

今團只能做呢隻Model

請copy個list回貼,以便統計!開團後會pm各位付款方法。
(以下紀錄截至10-Sep 18:00,未計行政費&交收費)
1. bananahk x1 = $188
2. happy_gemini x 1 = $188
3. YeJin x 1 = $188
4. cool4u_hk x1 = $188
5. darrem x 2 = $376
6. irvingtin x 1 = $188
7. Mitsume x 1 = $188
8. pcm10241024 x 1 = $188
9.

同時小弟需要募捐EPC$…
可以的話下星期後盡快開團。

眼見咁多位師兄對Belkin防雷拖板咁有興趣,我都想幫忙開團
(多謝happy_gemini師兄允許,其實自己都想買頂級拖板)

而家情況係:
1) 為免跳團引起事故,Intellipanel 團完左先會開團。
2) 我仲係中級會員,仲未夠升做進階會員(積極諗辦法中 ),升級後會再提交資料做正式搞手。

[email protected]
1)PureAV™ Isolator Home Theater 系列經已停產及無貨。
2)有會員指出F9G823sa4M -GRY街價係$25X-26x,希望有會員可以確認一下。睇下我有無需要再幫手搞落去(同時我亦會幫大家爭取更低價錢!),謝謝各位。

不過,都比大家睇下個價o岩唔o岩先啦!

F9G823sa4M -GRY $240 [原價:$390(多謝happy_gemini師兄提供)]
[有拖版開關/8位插座 / 4米電源線 / 電話線及同軸訊號線保護/終身保養]
參考網站:
http://www.ect.com.hk/1/ct/busin ... &category_id=40

F9G726sa3M -GRY $320 [原價:$585(多謝happy_gemini師兄提供)]
[有拖版開關/7位插座 / 3米電源線 / 電話線,同軸訊號線及網絡線保護/終身保養]

行政費:$5/pc (因為我自己都買,所以真係意思意思…)
A-shop fee:$5/pc (交收費用,暫時諗到響A-shop交收)

有興趣師兄請Copy呢個格式回帖,開團後我會再pm你地收集款項的方法,有咩問題可以問我ga!夠20人有興趣就開團ga la!所有價錢如有變動會開團前立即更新!
1. bananahk F9G823sa4M -GRY x 2, F9G726sa3M -GRY x 1 = $560
2.

先嚟表示支持一下...

其實兩個model分別係乜? (其實我唔係好清楚... )
點解7位貴過8位?

by the way, 我會要8位...

1. bananahk F9G823sa4M -GRY x 2, F9G726sa3M -GRY x 1 = $560
2. happy_gemini  F9G823sa4M -GRY x 1 = $240

先過100分俾樓主 (我唔係好多分... )
少少意思, 以表支持!

ching搞唔搞埋PureAV™ Isolator Home Theater 8-Way Surge Protector (F9G823uk3M)
我要一個

我都想知點解7位貴過8位
唔通8位太多貨
所以減價促銷?

原帖由 GUILDWARS 於 2009-9-8 19:18 發表
唔通8位太多貨
所以減價促銷?

F9G823sa4M -GRY
最大突波保護值為75,000安培/2,700焦耳

F9G726sa3M -GRY
[有拖版開關/7位插座 / 3米電源線 / 電話線,同軸訊號線及網絡線保護/終身保養]
最大保護值為90,000安培/3,240焦耳
此型號更特別加入Network RJ45 網絡訊號線防雷保護
1 x 1.8米 網絡訊號線

原帖由 GUILDWARS 於 2009-9-8 19:18 發表
唔通8位太多貨
所以減價促銷?

原因可能係..........(此型號更特別加入Network RJ45 網絡訊號線防雷保護).

8位夠晒用
周圍係石屎森林一堆避雷針
唔係住山邊的石屋
唔需要Network RJ45 咁高級的防雷

好有興趣,快D開團啦

估計快極都要9月尾先開到