我見過最強既E5200...

[copy from http://blog.zol.com.cn/1126/article_1125900.html]
低過1.2v既都唔係好少見,但係低過1.12v就可以超4GHz既就真係第一次
咁多位師兄都post下你地超4GHz所用既voltage丫

真係幾強下WOR,但係好似幾高溫下

超CPU走去行ORTHOS LARGE黎STRESS RAM?
笑死人

我想知埋塊板係咩板 但係 個溫度唔掂

原帖由 kitboy123 於 2009-8-31 06:29 發表
我想知埋塊板係咩板 但係 個溫度唔掂

同塊板應該無乜關係,外頻好低。
佢溫度應該係散熱唔好,咁低壓唔會咁熱。

原帖由 OSIRIS_ETERNAL 於 2009-8-31 06:31 發表

同塊板應該無乜關係,外頻好低。
佢溫度應該係散熱唔好,咁低壓唔會咁熱。

你唔知5CAP版E5200係低壓高溫架咩?

呢粒未算最勁,我見過[email protected]

同埋#3果個人識唔識架?
燒機唔用Larget FFTs唔通用Blend啊

原帖由 LKNim 於 2009-8-31 09:11 發表
呢粒未算最勁,我見過[email protected]

同埋#3果個人識唔識架?
燒機唔用Larget FFTs唔通用Blend啊

用ORTHOS测试时, 用Large,in-place FFTs(适当大量FFTs,着重内存)项目出错时间比其它项目出错时间要来得更快一些,由此说明,Large,in-place FFTs(适当大量FFTs,着重内存)的选项对CPU稳定性有更高的要求。

原帖由 OSIRIS_ETERNAL 於 2009-8-31 09:42 AM 發表

用ORTHOS测试时, 用Large,in-place FFTs(适当大量FFTs,着重内存)项目出错时间比其它项目出错时间要来得更快一些,由此说明,Large,in-place FFTs(适当大量FFTs,着重内存)的选项对CPU稳定性有更高的要求。

咁你#3講乜鬼笑死人