新手再試超5970

上次先跑左個3dm06, 今次再黎個vantage, 其實都有跑左個3dm05, 41xxx分, 不過而家好似冇人玩05所以唔post了
gpu clock加電上到盡都仲係960-970左右, 唔知有冇其他ching都係咁上下, 定係人人都上得高過我呢?

上次既06 result

vantage:

c兄都唔新手了,我依d先似新手,雨次再上新高

c兄都唔新手了,我依d先似新手,雨次再上新高
computerman2 發表於 2010-5-8 00:35

諗唔到出咩topic咪求其出個新手post lor

960~970左右算高定低呢?

960~970左右算高定低呢?
amoslee 發表於 2010-5-8 08:20

低啦! 好多人都過1000!

5970 corespeed 真係唔難, 我玩兩張都得, 仲係無難度果隻, 仍有大把可以上, 係咪PCI_E FREQ問題?

5970 corespeed 真係唔難, 我玩兩張都得, 仲係無難度果隻, 仍有大把可以上, 係咪PCI_E FREQ問題?
...
chiushing01 發表於 2010-5-8 23:13

都係唔太得....睇黎都係體質問題...

41xxx分咁高-_- 小弟 5770   12xxx

我張 都ok波
idle 成 40c 都跑倒 980/1280

我張 都ok波
idle 成 40c 都跑倒 980/1280
Mad222 發表於 2010-5-10 22:08

衣...唔通張張都係960-980左右??