新手分享5000+ 二開四

原先好白痴咁係珍寶買左粒5400+返屋企,
之後search返 post先知5000+有得玩2開4,即時呆左,好彩未拆

拎返去珍寶,佢肯換!(不得不讚casher哥哥,好禮貌好服務)
跟手買埋塊asrock a785gm-le

返屋企,開機試,粒5000+係0936cpaw,7號買
一開就中,之後試埋OC,好普通係BIOS改做+20%
家陣行2.64G,玩完3D MARK06岩岩好10000分(VGA:HD3850)(DDR2 800 2G)

不過唔係好明點解3D MARK06行CPU TEST果陣得0-1FPS= ="

開核前後個CPU SOCRE多左成倍,
性價比真係無得頂~

之後search返 post先知5000+有得玩2開4,即時呆左,好彩未拆

拎返去 ...
ricesml 發表於 2010-5-8 03:34

恭喜晒, 電壓用多少?? 睇d post 都話4核d分高雙核d分好多

其實唔係好識超,都係bios度用佢d auto功能~

現在仲有936cpaw 欲code

真係好多都開到4.....好多存貨!!

唔係掛,依家仲有開倒4?,又開始想玩下..

粒5000+係0936cpaw,6號買
asrock UCC 開 4

係珍寶買

性價比真係無得頂

HK$ 360     5000+    二開四

拎返去 ...
ricesml 發表於 2010-5-8 03:34

我想問下你喺第幾樓果間jumbo到有個,casher哥哥,好禮貌好服務 ??
我之前一去到果d人勁惡!!,我一去到企喺到諗住睇野就,有個jumbo既人問我,
喂! 係咪買野嫁,唔係就唔該借借啦, 之後我冇理到佢講既野.睇多一陣就走左,所以我好想知,邊間jumbo有咁好禮貌好服務既人

囧,,
CPAW,,
我果粒CPIW又中左伏