[測試] 955中雷鳥!

VID 1.4v
200x20 offset +0.5v

SPEC:
CPU: AMD 955
MB: ASUS M4A87TD EVO
RAM: Kingston HyperX LoVo 1800 2GBx4
PUS: ANTEC TPN-550

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1993008

點降壓都好
都係1.46先燒到機
本來有1120APM可以簡...  結果簡左建達1131GPM...
雷晒

點解吾超CPU-NB ?

如果玩可以試下將HT 降行X9 ,  RAM降行 666, 倍頻較番低D

睇下1.378v 掂5掂

1120 APM邊間保? 全新邊有

4GHZ 溫度都係57度....好HS. 有無開冷氣?
1.46 行到4GHZ 樓主總想點
GPU IDLE MEM成6X度比較差....

GPU IDLE MEM成6X度比較差.. ...
chan2328 發表於 2011-9-11 01:38

我估因為樓主見早排個D 1.3 幾就可以燒4Ghz

我估因為樓主見早排個D 1.3 幾就可以燒4Ghz
hang05 發表於 11/9/2011 01:40

抽唔中, 不如抽多幾次, 實有1次中你想要既,

點解吾超CPU-NB ?

如果玩可以試下將HT 降行X9 ,  RAM降行 666, 倍頻較番低D

睇下1.378v 掂5掂 ...
hkbaby 發表於 2011-9-11 01:09

不嬲有超開NB的

1120 APM邊間保? 全新邊有
hang05 發表於 2011-9-11 01:33

AVNET

GPU IDLE MEM成6X度比較差.. ...
chan2328 發表於 2011-9-11 01:38

仲未夠好...
有開冷氣先岩
D散熱膏都係用住雞野先
今日再去買支GC-2同埋2把扇
GPU無計啦... 6950公版開核...