十萬火急救HARDDISK

D DATA 好重要 , 我部HITACHI HARDDISK 死左, 唔知咩事, 點駁都無反應。請問我可以點做 ?? 有冇地方可以維修無DATA ??

D DATA 好重要 , 我部HITACHI HARDDISK 死左, 唔知咩事, 點駁都無反應。請問我可以點做 ?? 有冇地方可以維 ...
kof2002 發表於 2010-1-31 17:06

維修DATA
A shop

A SHOP  有維修服務 ?? 大概幾錢 ??

定呢間好 http://www.intellirecovery.com.hk/index.html

回復 3# kof2002

去呢個post問
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1
價錢有人問過
A sir, 我想問問關於硬碟資料回復
我有隻250g hdd死左, 想拎返d數據
之後先拎去代理

請問係咪walk-in去a-shop就得, 定係要預約?
收費方面如何? 同埋初步檢查/報價既結果幾時會知?
thx!
digimon04 發表於 2009-12-7 12:18
太約1K,walk in 便可~~
A君 發表於 2009-12-8 01:59

邊個好D唔清楚,你可以問下有用A Shop 服務既ching有咩comment

回復  kof2002

去呢個post問

價錢有人問過

邊個好D唔清楚,你可以問下有用A Shop 服務既ching有咩com ...
yohoman0000 發表於 2010-1-31 19:36

幫親過一次,幾快手價錢亦明碼實價,算係咁喇
好過新高登個d話平平平... 一放低就成頸血

咁整左幾錢,同幾耐  ?? D DATA SAFE 嗎 ?

咁整左幾錢,同幾耐  ?? D DATA SAFE 嗎 ?
kof2002 發表於 2010-2-1 12:09

千鬆d,約4-5日到就有A SIR 親自電話通知黎拎得
只係我無另一隻HDD黎copy要等A SIR 安排借出HDD先耐左
唔明咩data safe?整個HDD救出黎咯而我主要救相,搵得返哂d回憶已經好好

Data recovery講個信字,唔放心可以揾一d外國專業公司,我公司試過揾人救一隻HD係幾萬蚊

UNDER $2000 係咪A shop 最好 ?