高登黑店問題

有冇知科卓係咪黑店黎?科柏科藝就聽得多,科卓就無咩聽過,其實係咪同一間公司黎?

有冇知科卓係咪黑店黎?科柏科藝就聽得多,科卓就無咩聽過,其實係咪同一間公司黎? ...
deeacc 發表於 2011-9-25 18:12

去來去去都係PROTECH OR 2C only .....FOR ME

去來去去都係PROTECH OR 2C only .....FOR ME
kennonma 發表於 2011-9-26 00:30

2c都..........

2c都..........
KinChungE 發表於 2011-9-26 01:34

最少唔會換你盒野

最少唔會換你盒野
kennonma 發表於 2011-9-26 01:37

really?
成日話冇貨, 要翻倉攞
所謂既"倉", 隨時可能係......

really?
成日話冇貨, 要翻倉攞
所謂既"倉", 隨時可能係......
KinChungE 發表於 2011-9-26 01:39

係樓下果間羅姐, 你去樓下果間咪唔洗翻倉攞

係樓下果間羅姐, 你去樓下果間咪唔洗翻倉攞
kennonma 發表於 2011-9-26 01:49

咁點解釋部機未開箱label已經界開左
部機一開機就爆埋windows? (唔係我既經驗, 係呢度其他師兄既經驗)

甚至有時, 有"新機"俾你睇果時, 部display機唔見埋

回復 7# kennonma

可能係去樓下果間包比你 display

咁點解釋部機未開箱label已經界開左
部機一開機就爆埋windows? (唔係我既經驗, 係呢度其他師兄既經驗)

...
KinChungE 發表於 2011-9-26 01:51

呢D 你問題囉,  唔睇住佢C 開LABEL,  呢D 百老會都係咁!
人地2 C 同你對左MODEL NUMBER 先開單比錢, 再C開LABEL,
你對機時唔睇?  

好過果間 C巴PRO!  比左訂先開機, 2 個SALES 前後腳夾你講野跟住開箱咁PK