IFC 大把IPHONE 4S

IFC APPLE ATORE有上台服務,任何型號都有

去門市做到續約,開新號碼等.IFC 一樣做到,仲有埋14日內換機保證

4號係CSL預訂到而家都未有機,已經取消左. 直上IFC出左機了

有無得上2g plan

有無得上2g plan

你訂機吾係要落訂架咩? csl 肯退返比你!?

其實有無人試過去IFC apple store新NUMBER 上台/ 舊NUMBER 轉台可以即刻取機...

其實有無人試過去IFC apple store新NUMBER 上台/ 舊NUMBER 轉台可以即刻取機...
hysan16 發表於 2011-11-14 22:59

樓主吾係話今日上左ifc到出機咩

IFC APPLE ATORE有上台服務,任何型號都有

去門市做到續約,開新號碼等.IFC 一樣做到,仲有埋14日內換機保證
...
andy12001 發表於 2011-11-14 22:53

即係去IFC apple store同佢講買機上台, 之後自選邊間台, 佢就會比機你, 之後去返果個台簽約/定係即場有果個台既員工係度幫手簽約...? (新客為例)

樓主吾係話今日上左ifc到出機咩
cyrux 發表於 2011-11-14 23:02

睇下樓主等陣會唔會再講多D 先

睇下樓主等陣會唔會再講多D 先
hysan16 發表於 2011-11-14 23:06

我都好想知

全部係IFC搞埋,包括份CONTRACT。所有程序同門市一樣。
包括開新號碼,轉台。。。

總之門市做到IPHONE 4S PLAN,IFC都可以。
只有CSL同3HK,SMT 因為對面有門市,所以IFC冇幫佢搞埋。

其實IFC真係好多機,只係佢HOLD晒做上台客