麒麟加SB 同轉珠時間 好強,至於體力TYPE…

白虎? 我主account 有隻93LV. 有興趣請加 253,502,174 (長掛白虎/木埃)
另如果可以請加副號 (279,635,116) ...
安西光義 發表於 2014-3-5 23:38

我都係玩左百零日新手,應該幫唔到手,你地幫我就真

回復 16109# 安西光義

麒麟已經改到唔需要火奶大蛇
一般降臨頭一二關秒, 尾二轉珠秒, 大佬雙重力波利王秒, 滿技水波利8rd內儲到技,
其他隊員有SB的話仲快, 加埋隻android龍原來是體力type, 入麒隊暗廢全防, 仲食埋體3倍技
今次認真偏心

回復  萌

中國神肯定全加副type, 麒麟行先一部
火->攻擊 水->體力 木->平衡 暗->惡魔

個人認為隊長 ...
terrychan2011 發表於 2014-3-5 22:56

係先至好...
自從有左火埃後我隻朱雀直接做左倉管

哎...不過我已經火埃發動九成以上,睇黎佢點改都係要繼續做倉管...

麒麟體力隊真係無敵咁濟,不過隊員要求就好高,應該要重課金先抽得哂

麒麟 / 木印 / 藍奧 / 水波利 / 阿波羅 配隊友麒麟,全滿等滿覺
一入場8 SB...仲要儲技?XD
去到王關開75倍,乜王都RIP

冇藍奧落時空龜玩change the world

回復 16116# 望海

我得麒麟...乜都唔駛玩 XD

不過本來諗住第3隻297俾月讀,而家轉一轉目標俾麒麟

麒麟體力隊真係無敵咁濟,不過隊員要求就好高,應該要重課金先抽得哂

麒麟 / 木印 / 藍奧 / 水波利 / 阿波 ...
ricky828 發表於 2014-3-6 10:07

我始終覺得淨光勁d。水波利本身打少個。
仲要有木印,藍奥錯屬,最後都係全版光,爆少3個。
我覺得攻力可能同 光攻x1.5差唔多。

回復 16118# ki_cat

木印都係救命用
藍奧入隊只係因為撐回復

不過都只係理論,我得麒麟無其他體力系隊員,我會寧願用自己玩開既光光埃同火光埃

回復  安西光義

代行已經冇光屬強, 血少連部分降臨達唔到先制門檻(金番先制16000點頂?)
就算改80%血 ...
terrychan2011 發表於 2014-3-5 22:52

班友炸到山本發老脾,睇來代行成世無運行。