回復 16098# tuyylihk

邊有計錯...
樓下都計左俾你
雖然我中毒唔算深,但都仲識得分龍王同超龍王既 (當然我都FF送超龍王)

回復  tuyylihk

邊有計錯...
樓下都計左俾你
雖然我中毒唔算深,但都仲識得分龍王同超龍王既 (當然我都FF ...
ricky828 發表於 2014-3-4 16:10

傻左...我當作你講11龍王

傻西食左十幾隻先2技, max技遙遙無期

麒麟體力type可以用水波利爆發, 變相火奶作用減退
兩串光都打20萬一隻, 25*3倍下可以秒尾boss
除左主光玩法, 今次增加了什色體力玩法, 可以就boss的屬性入相克體力屬來秒殺
比起主光更多變化

9HO 真好野!
強既愈強, 廢既依然廢......
代行者, HP50%以上時、至得攻撃力3.5倍.(回隊有幾多血呀).....重要變光水.....覺醒技又唔加...
可憐我小號無高倍隊長....中金蛋都.....
新和神-中光火(中其他木水暗都.....)
限定神- 中代行,綠奧 (執行,龍女,紅籃奧 影都無........)
得隻青龍,由頭打到尾...諗住代行究進.....
點知.....
真係人品好到無人有.....

我等白虎究進..我得1隻神

回復 16105# 安西光義

代行已經冇光屬強, 血少連部分降臨達唔到先制門檻(金番先制16000點頂?)
就算改80%血以上4倍, 都唔會點OP
綠奧又係67, 俾兩個木屬強會好失平衡嗎? 而加玩木9都唔落木奧啦
日本個邊已經轟炸緊山本, 希望改下代行

回復 16106#

中國神肯定全加副type, 麒麟行先一部
火->攻擊 水->體力 木->平衡 暗->惡魔

個人認為隊長技可以咁變 1) 全系列加心珠4倍(簡單易記唔會亂)
                                            2)兩串主屬4倍(七星陣就差唔多一定開到)

回復 16107# terrychan2011
希望炸到LA!
如果加兩個光屬強,再本身光光屬都重好D,
覺醒技又唔加...重要光水=.=
50%/80%差不多,比BOSS 打一野, 血少唔死都偷笑,重有鬼50%血咩=.=
除左張圖好左D.....
麒麟就本身已經強, 仲加覺醒技,體力TYPE......真正再強化=.=

我等白虎究進..我得1隻神
萌 發表於 2014-3-5 22:49

白虎? 我主account 有隻93LV. 有興趣請加 253,502,174 (長掛白虎/木埃)
另如果可以請加副號 (279,635,116) 救救可憐小青龍...