回復 70# marcolee96

已重新UP圖

大陸貨算叫正常
我行緊1.03V都覺有時唔係咁順, 不過1500人仔算3咁啦,夠我睇下PPS, TWITCH, 上下網,玩 ...
MrKFung 發表於 2013-4-26 12:26

Mali-400響4.1係有UI窒問題,S3/Note2/Note1都係咁,去到CM 10.1 (4.2)好好多,

我見豆2都係受同一個問題影響,希望Rockchip個4.2解決到

搵部豆2試咗4.2.2, 順暢度升咗好很多,終於超越到rk3066@1280x800既水平,原裝browser同apps既scrolling係順既,唔似以前咁一拖就窒窒窒,chrome beta都快咗但始終冇AOSP stock browser咁順

同埋launcher style似Nexus 10,功能制響下面,status bar響左上右上拉落黎

我想問有無尿袋夠力叉豆2?

搵部豆2試■4.2.2, 順暢度升■好很多,終於超越到rk3066@1280x800既水平,原裝browser同apps既scrolling係 ...
kennylam777 發表於 2013-4-27 02:52

CHING, 想問下 自動旋轉, 網速, 重力感應等等有無問題?

已去了深圳華強買,好強大,好正。加埋30元買個套,超值

已去了深圳華強買,好強大,好正。加埋30元買個套,超值
karce 發表於 2013-4-27 09:36

恭喜, 請問買了幾錢人仔?

回復 77# 寫入讀出

1530加埋個套1530

CHING, 想問下 自動旋轉, 網速, 重力感應等等有無問題?
MrKFung 發表於 2013-4-27 09:13

等多陣正式版好D, 但起碼有得等, 知道佢順得起已經OK

thx ching's sharing.

wonder if there is any slot for 3g card?