請問是否一定要購買"小米原裝OTG數據線",有沒有其它代替品?
XexeX 發表於 20/6/2013 15:08

我用SSP 20蚊買返來個D OTG 都冇問題

你唔好當d消費者低能先得架由頭到尾我個問題都係得一個,到底睇唔睇到台灣電視台? ...
tongtoms 發表於 2013-6-19 13:56

簡單答喺睇到台灣電視台。

1. 裝 vst
2. 預備 online TV link
3. 網絡直播
4. 自選頻道
* 大概喺咁

回復  user369

昨晚試過, 都係唔得, 我一去到直播頻道入面, 無論睇有冇直播定入自定義, 佢都話"我受傷了. ...
invadoctor 發表於 2013-6-20 12:47

重開盒子 > vst > 我的設置...
先 del. 舊 record

totoki 發表於 2013-6-20 23:26

雜貨店自己搵?

回復 961# totoki

Thanks @spymac @totoki

totoki 發表於 2013-6-20 23:26

ching 你買貴咗喇,福仁地下個間 $9 就有條 OTG 線,同一條 ( 有盒包裝架 ) 係地庫 A Grade 賣 $20

ching 你買貴咗喇,福仁地下個間 $9 就有條 OTG 線,同一條 ( 有盒包裝架 ) 係地庫 A Grade 賣 $20  ...
georgekei 發表於 21/6/2013 20:22

貴左少少冇問題, 不用下下都咁計較, 不然人人都只會最低工資

回復 967# totoki

我只係講下事實啫同分享下啫,如果兩間左右相連嘅舖賣同一係嘢但明知有間賣貴啲都仲要去買嘅話無人阻止你!

我個小米盒子d launcher成日都「沒有回應」, 兔子卓面, MeleLauncher2 都係咁...

有冇方法解決???

我個小米盒子d launcher成日都「沒有回應」, 兔子卓面, MeleLauncher2 都係咁...

有冇方法解決??? ...
victor_pc 發表於 2013-6-22 17:04

factory rest, reinstall, do not install apps you don't need/use