我買左佢部S50,奇怪既係上WEB SITE睇就算係VIP ACCOUNT都會BLOCK IP,但用佢部S50來睇又冇問題喔,而且速度仲 ...
ryanng 發表於 2013-11-15 10:26

Ching, can u use it to watch football live channel and how can u make the delivery to hong kong ??

上佢地website, 試下開d片睇, 如果show地區限制咁即係無得睇, 就算買佢地個盒都係一樣.... ...
keeglor 發表於 2013-11-14 13:53

用CHROME + Unblock Youku 幫到你

買唔買得過?
a9668823 發表於 2013-11-14 12:01

點解我見唔到既?

點解我見唔到既?
jcac01 發表於 2013-11-16 16:52

推廣可能做完了

Ching, can u use it to watch football live channel and how can u make the delivery to hong kong  ...
chan05 發表於 2013-11-16 00:49

SPORT CHANNEL係咁LOAD,唔知係網速慢定睇咖到。部野好大盒,我係先送左去個FD深圳度,再搵速遞送落來,因為係易碎野,叫間速遞公司整左個木架固定佢,成個PROCESS差不多5舊水HKD落樓

回復 16# ryanng

師兄, 如我冇估錯的話, 動漫,音樂輪播應該可以看到, 但足球, 運動輪播應該會係甘load 的, 如我估得正確的話, 甘表示足球直播應該看唔到了

你可以買小米盒子2在安佢地個APP
我之前在小米盒子試過睇日本D最新anime 網上有block IP不過APP就無 ...
sun2142s 發表於 2013-11-14 23:05

如果小米2又可以裝樂視TV apK
咁一定小米2了

如果小米2又可以裝樂視TV apK
咁一定小米2了
因為已經有破解apK
cam000 發表於 2013-11-18 15:15

有樂視破解APK嗎? 可否PM?