電腦領域 HKEPC Hardware 's Archiver

強國人 發表於 2012-8-30 03:11

華石好像不出新型號EEEPC了嗎??

越來越少她的新聞了:crybye:

紫河馬 發表於 2012-8-30 11:18

完成歷史任務
想買既人唯有搵舊貨/2手
一係就買win8 個類新野, 想平....冇架啦:shutup:

ken1668 發表於 2012-8-30 13:29

自己一手做起個市,再做爛個市,最後整左一大堆效能低下又唔多實用既電腦出黎。個個買完先發現比左既錢同得到既野有好大落差,真係唔好出仲好...

強國人 發表於 2012-8-30 21:05

[quote]完成歷史任務
想買既人唯有搵舊貨/2手
一係就買win8 個類新野, 想平....冇架啦 ...
[size=2][color=#999999]紫河馬 發表於 2012-8-30 11:18[/color] [url=http://www.hkepc.com/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=28328439&ptid=1849903][img]http://www.hkepc.com/forum/images/common/back.gif[/img][/url][/size][/quote]

直接令到此區成為歷史, 華石你好野:dizzy:

MacMonster 發表於 2012-8-30 23:07

後期出o的機差少少hardware就當新model, 又焊死RAM, 冇得upgrade, 拆機又煩.

computer1975 發表於 2012-8-31 00:56

Acer, Toshiba Netbook可以簡單拆底就可以換HDD,Asus換HDD太麻煩

princeedward 發表於 2012-8-31 19:11

netbook巳被淘汰鳥,做出咩新款,自尋死路.

entraning 發表於 2012-8-31 20:57

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

ykwong08 發表於 2012-9-1 23:00

eeepc 是不是賺頭蝕尾?
蝕本唔搞,還是 臨崖立馬收到韁?

叔叔不行鳥 發表於 2012-9-1 23:01

比較新咪1225b囉,
我當初黎呢度劈頭幾個回覆都講左架啦
netbook被淘汰係大勢所趨
當時大把人出黎乜乜差差話仲有大把市場,
得啖笑。。。

頁: [1] 2 3 4 5 6