SMT去大陸網,即係HKBN去大陸網?個速度係唔係比PCCW慢好多?
符碌 發表於 2020-2-22 00:06

之前都講左...
但你要明白快唔等於穩定.

PCCW
下載較快(多線程下), 單線程多數比SMT慢.., 間中會packet loss, 間中打開頁面失敗.. 而打GAME更 會LAG
仲有一點係PCCW 派唔同IP 速度, 唔同地區的速度可以好大分別......

HGC / SMT
下載較慢, 較少出現packet loss, 大多數時候能正常用.   

如果你都係唔明.. 建議你交一下學費兩間用哂.. 自己去體驗下就一清二楚

請教下,有冇人第一期月結單,信用卡話過唔到數?(張卡無問題,資料無錯) thanks

係58-10$-10$(入bb10 優化碼)
所以他們埋單係38$

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
SSII 發表於 2020-2-14 18:22

bb10 已經用唔到, 係咪冇左呢個優惠?

Deleted

之前都講左...

PCCW
下載較快(多線程下), 單線程多數比SMT慢.., 間中會packet ...
kamcm 發表於 2020-2-22 08:17

明呀,估唔到HGC同SMT會仲穩定

之前都講左...

PCCW
下載較快(多線程下), 單線程多數比SMT慢.., 間中會packet ...
kamcm 發表於 2020-2-22 08:17

另外HKBN其實都係同SMT一樣?

咁岩既, 我又係2月29日到期
有優惠的電話打來, 問佢要 cut form, 佢話要最後兩個月先有  

到時我地 ...
btchanchan 發表於 2019-10-6 01:15

師兄提提你,2月29日就到期啦!

岩岩幫屋企人整手機順手登入佢email,睇番CMHK關於上網+家居電話PDF有D問題。
打上hotline問先知,家居電話號碼要舊公司合約完結前去CMHK門市填form登記MNP。

差D冇左個用左幾十年的家居電話號碼,因為用佢個名登記,可能要請日假陪佢老人家去門市搞

住太古個區係咪會貴d?

而家我網上行交緊152 一個月

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)