回覆  bearing

係到睇完之後發現新裝仲貴過舊客! 好奇怪
kelvinho37 發表於 24/2/2020 13:30

又未必嘅 主要睇你嗰棟競爭大唔大

無對手收天價

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

公屋
續約
1000M  98 x 30 送500coupon

send 左 cut forum
但係冇打過來約收機
今日打過去 2888 XXXX
of ...
Jerryc 發表於 2020-2-9 20:23

請問可以話我聽電話全寫嗎?

回覆 471# bearing

私樓 228*24 用36個月 有$200 有多個ap10 空氣清新機 點睇?

老電send sms叫我回佢.......打去仲要話加價..........
我九年都唔會回一次2字頭電話.......睇來可能要轉....
hkbn做緊咩價???點交費???可唔可以7仔交???是不是免安裝費???
hkbn係咪有家居同流動電話合併組合????咩組合抵用???

老電send sms叫我回佢.......打去仲要話加價..........
我九年都唔會回一次2字頭電話.......睇來可能要轉.. ...
VADER 發表於 2020-2-25 09:45

Cut  form交左約晒時間先有sms?

Cut  form交左約晒時間先有sms?
calbee 發表於 2020-2-25 15:19

唔係.....話就到期.........所以send sms

回覆  bearing

私樓 228*24 用36個月 有$200 有多個ap10 空氣清新機 點睇?
kelvinho37 發表於 24/2/2020 21:50

$99/月?

$99/月?
bearing 發表於 2020-2-25 19:10

228*24/36 = 152

228*24/36 = 152
kelvinho37 發表於 25/2/2020 19:27

- ap10 $1700 + $200

有冇師兄
灣仔私樓
最近續左約 , 攞到乜價 ?