XR又貴芒又矇查查, 厚邊真係好難頂, 到買左啦仲要幾廿樣籍口自我安慰, 呃自己買左機皇, 傻仔先買
買所謂平價iPhone不去買An機

會買, 但蘋果野其實唔太需要第一水就入, 係到講SPEC點唔惦果D 根本就唔知蘋果野好多時係買佢個OS , SPEC 點勁點勁, 但個OS 都唔惦, 買黎當垃圾就無謂啦

好似大陸人會講Tesla同埋比亞迪咁, 成日講比亞迪做電池起家, 硬件點都會好過Tesla, 但係Tesla個OS 做得好, 電池又的確無咁易打柴囉

XR又貴芒又矇查查, 厚邊真係好難頂, 到買左啦仲要幾廿樣籍口自我安慰, 呃自己買左機皇, 傻仔先買
買 ...
holyswordman 發表於 2018-10-19 04:15

哇,預訂都未開始已經話個芒矇查查
你係生產線定蘋果員工

你係生產線定蘋果員工
tuyylihk 發表於 2018-10-19 09:15

白內障, 睇乜都朦架啦

其實都唔知有乜好嘈, 就好似你部電視無50吋以上都唔應該用4K個道理一樣, 得果幾吋野就算比4K 你, 都分別唔到啦

白內障, 睇乜都朦架啦

其實都唔知有乜好嘈, 就好似你部電視無50吋以上都唔應該用4K個道理一樣, 得果幾吋 ...
邪惡小孩 發表於 2018-10-19 09:30

其實嘈佢比較低配我覺得又冇乜野,仲算合理既
不過呢部就係低價版嘛....雖然本身都唔低到去邊

但離譜到你根本見唔到實物但就好似拎過上手咁

白內障, 睇乜都朦架啦

其實都唔知有乜好嘈, 就好似你部電視無50吋以上都唔應該用4K個道理一樣, 得果幾吋 ...
邪惡小孩 發表於 2018-10-19 09:30

咪係plus/xs max /xs整咁高清分明呃錢啦

via HKEPC Reader for Android

買了orange比女人

靜係粒A12已經值回票價

Same same here,
Will consider for my wife

quote]一出唔諗會幫老婆轉  XR  ... (用緊 7Plus)

利申:用左好多年An機.... 正在考慮中, XS max 太貴唔諗了 ...
吹水王 發表於 2018-10-12 15:08 [/quote]

你係生產線定蘋果員工
tuyylihk 發表於 2018-10-19 09:15

最慘係見有果粉好認真解釋埋iphone6s,7,8解像度,計埋ppi條數出來
XR畫面對比起用開細機既來講真係無退步,但都係要繼續無視...
如果要吵由6>6s,7,8就應該要吵啦...

不過XR預訂256GB已經全部無貨個個又係口裡說不身子卻很誠實