[操作疑難] 有邊款來電攔截軟件適用於Android 10??

小熊年年80蚊,今個月底到期,唔想再續。
小鴨、喵喵之類,可否在Androin 10運作??

小熊年年80蚊,今個月底到期,唔想再續。
小鴨、喵喵之類,可否在Androin 10運作?? ...
YANG 發表於 2019-9-11 18:55

可以去專題po呼叫作者問!但直接裝apk就知兼唔兼容,無an10代碼,隻apps應該會彈的

另外小熊仲比錢佢?你有冇咁需要用佢獨家的即時預測擱截名單?

via HKEPC IR Extreme 4.1.1 - Android(4.0.4)

可以去專題po呼叫作者問!但直接裝apk就知兼唔兼容,無an10代碼,隻apps應該會彈的

另外小熊仲比錢佢? ...
hketa 發表於 2019-9-12 06:54 AM

小熊用咗好多年,以前免費的。
佢開始收錢嗰陣,除咗數碼通來電管家就無代替品,所以先年年畀錢。
嚟緊第五次畀錢,幾年來畀咗$320。今次想搵代替品,因為年年八兜嘢都幾貴。

回復 1 #YANG

建議改用喵喵,我都係三年前由小熊轉會過去.

呢個開發者比我感覺有良心過小熊,只需要每月按一次廣告就可免費升級pro版. 咁當然如果你真心覺得好用嘅得閒不妨多按幾次廣告支持嚇佢

PS: 我手機係行緊Miui 10,唔知道佢現在是否支持Android 10

via HKEPC Reader for Android

我部 PH-1 行 Android 10,小鴨用到無問題。

via HKEPC Reader for Android

已經知道喵喵唔得。至於小鴨,之前用開由9升上10係OK,升10之後至安裝係有問題。
仲有一個叫芝麻來電,程式比較新,但劣評亦較多,諗緊試唔試。

已經知道喵喵唔得。至於小鴨,之前用開由9升上10係OK,升10之後至安裝係有問題。
仲有一個叫芝麻來電,程式 ...
YANG 發表於 2019-9-28 18:12

去小鴨blog同佢講聲,應該會推新版

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

仲有一個叫芝麻來電,程式 ...
YANG 發表於 2019-9-28 18:12

我android 10 裝小鴨無任何問題...