回復 wwwvv0701

我果隻 全新800$hk上個月 淘佬買的全新
同你一樣密封
用得超開心
P3600真心唔錯

via HKEP ...
暴走呆喵 發表於 2019-9-23 16:44

之前淘咗隻有寫入量嘅U2‧没被騙‧
都係用透明袋啤實密封‧好唔明点解?
所以用透明静電袋啤實密封唔一定係新嘅!

所以用透明静電袋啤實密封唔一定 ...
chow.cc 發表於 2019-9-23 21:18

0gb write
intel server grand 清0不到的

所以用透明静電袋啤實密封唔一定 ...
chow.cc 發表於 2019-9-23 21:18

淘佬而家好專業
折機都同你揾個靜電袋密封,雖然個人覺得無必要
不過都好均真,拆機就講明拆機。

via HKEPC Reader for Android

Jun2023
唔夠5年點解
wwwvv0701 發表於 2019-9-23 21:15

好簡單,因為intel係計出廠日期嘛,依批真係美森清死貨

不過我唔知有單Intel會否跟單保,可以問下。
我4系SSD先keep收據,但好彩暫時都無乜問題。

0gb write
intel server grand 清0不到的
暴走呆喵 發表於 2019-9-23 23:58

樓上其實係指佢買折機,有寫入,但又有靜電袋密封。

好簡單,因為intel係計出廠日期嘛,依批真係美森清死貨

不過我唔知有單Intel會否跟單保,可以問下。
我4 ...
kelvin2517 發表於 2019-9-24 00:51

蝕年半,我寫信去intel問吓,睇有冇機改番5年