唔係最熱問題,而係AMD對3950電壓最精準,當大家都火爐  時

Ryzen7會只失控同更多 情況跑到最熱,3 ...
Dcup 發表於 2020-2-20 22:40

I see.

ee.

其實佢肯做好個AGESA俾唔同CPU就攪掂
又或者係3950x粒粒都超特挑, 電壓大家一樣易控制
唔係特挑就要俾多D電遷就特弱體質CPU

I see.

ee.

其實佢肯做好個AGESA俾唔同CPU就攪掂
又或者係3950x粒粒都超特挑, 電壓大家一樣易控制
唔係 ...
kcthomlau 發表於 2020-2-20 22:47

衰D講,3900X跟本係奄左出黎果堆再砌...

而3800X 3700x就唔知咩問題,不過個價夠誠意,黎D問題唔算大問題

我只係得閒打機,3900X對我有咩用?
1756 發表於 2020-2-20 00:40

打機唔係要用i3?當年仲出粒7350K係講明for 打機,果陣仲話打機方面可以秒埋i7

打機唔係要用i3?當年仲出粒7350K係講明for 打機,果陣仲話打機方面可以秒埋i7 ...
yuna 發表於 2020-2-21 09:05

我地黎D識條鬼打機咩但求2K 21:9開最高有過百FPS咪算囉

用i3就係平平地入門,唔係咁嘅意思

用i3就係平平地入門,唔係咁嘅意思
Pppk 發表於 2020-2-21 10:46

唔夠平啦,BTW尋日去中田,見到個唔多識電腦既人囉部舊機去俾人水左買i3 9100

估唔到今時今日煙仔變成俾人水list用料

人地文書係咁上下

唔夠平啦,BTW尋日去中田,見到個唔多識電腦既人囉部舊機去俾人水左買i3 9100

估唔到今 ...
Dcup 發表於 2020-2-21 10:53

仲買埋115x主機版添
好快就要同1200插槽講早辰

via HKEPC Reader for Android

仲買埋115x主機版添
好快就要同1200插槽講早辰

via HKEPC Reader for Android
louis3412 發表於 2020-2-21 13:28

腦牆所有水魚list己經變成煙仔板