煙粉表示用緊i9, 唔怕果幾% drop

煙粉表示用緊i9, 唔怕果幾% drop
killuer_edwin 發表於 2022-6-29 13:10

Me 煙粉 i7-1165G7 and i5-11500T, no tangible impact, it seems

有幾多人只係用win def?見有班人係咁推用win def就夠, 不過而家都唔知有咩防毒好用,bitdef睇資料又同大陸360同核唔想用,norton安全部門又好似比新加坡收咗,eset收前用過又麻麻,卡巴又唔用想,又唔想長開VPN

有幾多人只係用win def?見有班人係咁推用win def就夠, 不過而家都唔知有咩防毒好用,bitdef睇資料又同大陸36 ...
UOL9 發表於 2022-6-29 16:18

冇用防毒了
自己上咩網會中就執生啦

有幾多人只係用win def?見有班人係咁推用win def就夠, 不過而家都唔知有咩防毒好用,bitdef睇資料又同大陸36 ...

可以睇呢個參考下啲大企業用開咩牌子去揀。
https://www.av-comparatives.org/ ... ril-2022-factsheet/

360用既係BD的OEM引擎,BD本身同360冇合作

仲用緊I7-3770 表示與我無關