回復 小強

我都係 Corperk 買到一部 thinkpad P1,而且係美國已收貨,usd$17K, 超平 :   

Part No: 20M ...
rhk101 發表於 2018-12-28 17:50

40AC0135CN

弓起CHING, 我仲嚮淘淘買埋thunderbolt 3 docking, 終於解決左佢唔開蓋著唔到機問題, 因為我舌嚮個芒後面, 加上BT KEYBRD+MOUSE叫佢唔起, 一度頭都痕埋...依家個DOCKING有個開關掣, 成個人輸服晒囉! 一條THUNDERBOLT線攪掂晒叉機都唔駛甩一條線走得!!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 31# 小強

好似幾正,ching舊野幾錢同埋用docking差電快唔快?

回覆  小強

好似幾正,ching舊野幾錢同埋用docking差電快唔快?
zerohk123 發表於 2018-12-30 00:41

充電快呀! 230W 牛呀, 跟機好似135W乍!

港行$2380唔知幾時送貨

https://www.lenovo.com/hk/en/acc ... ock-UK/p/40AN0230UK

我淘佬前日落單尋日收貨了! 仲要平少少

我仲傻兮兮買左條X1專用RJ45, 諗住得佢先可以support PXE boot(同埋USB RJ45好多時BOOT完NETWORK RECONNECT要REFRESH先開到)....點知呢個DOCKING都得嫁, 如果仲要玩三芒, 呢個唔買唔得啦...係貴D囉, 成部機價錢

我都收到部x1c。
自己配spec要兩星期出廠,寄去美國5、6日,美國轉返黎5、6日,black firday物流慢加多五 ...
高原熊 發表於 2018-12-26 11:58

咁差咩? 咁快賣既CHING?

咁差咩? 咁快賣既CHING?
小強 發表於 2019-1-2 17:45

無賣到喎,正正常常用緊。