如果係象棋70度就高,LinX 85度內都可以接受,常用去唔到咁嘅壓力
kcto 發表於 2016-8-24 17:09

我係用 Prime 95 large FFT.. 下次試下 LinX先.

我係用 Prime 95 large FFT.. 下次試下 LinX先.
mcdull 發表於 2016-8-24 17:31

Prime 太多版本,而且又分32bit/64bit 差異好大,LinX 6.5帶AVX 行5圈夠太耐傷U,ram 最好調全部,好似嗰啲幾秒1圈行3日3夜都冇用㗎

Prime 太多版本,而且又分32bit/64bit 差異好大,LinX 6.5帶AVX 行5圈夠太耐傷U,ram 最好調全部, ...
kcto 發表於 2016-8-24 17:46

今晚返去試下..

LinX 果然得人驚... 要themo throttle.

溫度到幾多可以接受?
我又唔希望死超爛超, 希望係功耗方便取得平衡.
因為我塊爛塊講明唔support 95W以上c ...
mcdull 發表於 2016-8-24 10:26 AM

咁你唔好超, 事關塊板咁樣講即係供電垃圾
BIOS會SET咗POWER LIMIT

咁你唔好超, 事關塊板咁樣講即係供電垃圾
BIOS會SET咗POWER LIMIT
lkl0120 發表於 2016-8-24 23:03

係 BIOS 連供電都改唔到.. 用 ETU 可以改到.

係 BIOS 連供電都改唔到.. 用 ETU 可以改到.
mcdull 發表於 2016-8-25 11:23 AM

可以放棄得,過下手癮好喇
唔好玩死板

可以放棄得,過下手癮好喇
唔好玩死板
lkl0120 發表於 2016-8-27 02:50

板死就死,唔可惜 .hahaha