標題: gta 5 打太平洋會唔會有固定隊友? [打印本頁]

作者: abcddd888    時間: 2016-3-29 22:34     標題: gta 5 打太平洋會唔會有固定隊友?

第一關 廂型車 都好難過,  老手唔肯玩, 覺悶,
新手唔識玩, 亂咁黎, 一係玩玩下, 唔知玩乜, quit 左.

作者: 1eop    時間: 2016-3-30 12:43

大家都是新手留個id 加好友一起玩

我id 1eophk PC 版 玩了一個月67等

骷髏馬 搶劫重裝都有
作者: 雲一0一    時間: 2016-3-30 14:41

太平洋點會老手唔肯玩?
廂型車都覺得難我諗你之後幾關唔洗玩
作者: abcddd888    時間: 2016-3-30 20:02

id simon882014

唔係個關難玩, 係搵人一齊玩難.  D 人玩玩下可以走左去, restart 重新搵人好鬼耐
作者: 雲一0一    時間: 2016-3-30 20:10

id simon882014

唔係個關難玩, 係搵人一齊玩難.  D 人玩玩下可以走左去, restart 重新搵人好鬼耐 ...
abcddd888 發表於 2016-3-30 20:02

開配對,入幫會
作者: kelvin31    時間: 2016-3-31 16:59

第一關 廂型車 都好難過,  老手唔肯玩, 覺悶,
新手唔識玩, 亂咁黎, 一係玩玩下, 唔知玩乜, quit 左.

:diz ...
abcddd888 發表於 2016-3-29 10:34 PM

最尾果關無人肯玩,你邀我

Soical id: Justkill-KC

唔好分15% 比我呀,開槍會唔準的 . 20 % is fair
作者: 觀星是答案    時間: 2016-3-31 17:16

個個都淨係想玩 Finale 啦 ~ 係 Setup 先無人肯玩
作者: M1A1_100    時間: 2016-3-31 19:35

最尾果關用電單車玩才好玩呀!
作者: 觀星是答案    時間: 2016-4-1 21:19

最後個版我入唔到車庫拎車....
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-2 11:51

回覆 9# 觀星是答案

因為 Cops 太近你的 apartment 了
作者: 觀星是答案    時間: 2016-4-2 16:50

回覆  觀星是答案

因為 Cops 太近你的 apartment 了
M1A1_100 發表於 2016-4-2 11:51

我買左放電單車落少少條後巷可以入車庫個 apartment , 但警星一直長著唔閃
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-2 20:23

回覆 11# 觀星是答案

有部份成員需要 「減少」cops 的數目,免得cops 太近你的 apartment ,
我玩時也常常有一樣的問題 ^_^
作者: JohnWoo    時間: 2016-4-3 13:11

唔會有
作者: kelvin31    時間: 2016-4-3 15:33

回覆  觀星是答案

有部份成員需要 「減少」cops 的數目,免得cops 太近你的 apartment ,
我玩時也 ...
M1A1_100 發表於 2016-4-2 08:23 PM

屋主通常行第一個入屋多數都入到,  第二個都有機, 行第三四 位通常都要係咁轉圈先入到
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-3 17:39

回覆 14# kelvin31

好多時隊員把直升機帶得太近,第一個屋主都係入唔到
作者: 觀星是答案    時間: 2016-4-3 18:58

屋主通常行第一個入屋多數都入到,  第二個都有機, 行第三四 位通常都要係咁轉圈先入到 ...
kelvin31 發表於 2016-4-3 15:33

我衝最前都入唔到
作者: abcddd888    時間: 2016-4-3 20:11

其實 LV 500 以上個D 人, 係咪都係hacker?
試過任務一開始, LV 6百幾個條友, 可以即刻跳左去目的地..
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-3 20:22

回覆 17# abcddd888

我遇到的多數都係 modders, 我(沒有任何cheating), 由上年年頭on and off 玩到現在的LV是大概 25X,
但有D人日玩夜玩(2 至 3 年),所以有可能正常的都可以有 500以上
作者: abcddd888    時間: 2016-4-4 08:40

70 級或以上, 用邊個任務練LV 最好?
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-4 10:28

回覆 19# abcddd888

現在有雙倍 RP 任務

http://socialclub.rockstargames. ... nuses-new-sumo-maps

好多時都有雙倍 RP 任務, 不停做那些任務包你快過 level 100
作者: abcddd888    時間: 2016-4-4 12:59

回覆  abcddd888

現在有雙倍 RP 任務

好多時都有雙倍 RP 任務, 不停做那些任務包你快過 level 100 :g ...
M1A1_100 發表於 2016-4-4 10:28

雙倍 RP 任務 單人玩唔倒?
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-4 14:39

回覆 21# abcddd888

做乜咁唔合群呀?
作者: 觀星是答案    時間: 2016-4-4 14:45

高 Lv 有咩好處? 120 之後,所有武器都好似已經 unlock 晒?
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-4 18:34

回覆 23# 觀星是答案

http://gta.wikia.com/wiki/Rank
唔同level 有唔同 unlock items , 包括汽車改裝之用
作者: abcddd888    時間: 2016-4-4 18:58

做乜咁唔合群呀?
M1A1_100 發表於 2016-4-4 14:39

我開左, 等人入, 等左成5分鍾, 鬼影都冇隻,  反而開萊斯特任務, 5分鐘左右, 多數可以成團.

其實個D碰碰車任務, 係咪冇人鍾意玩?
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-4 19:02

回覆 25# abcddd888

因為賺的錢太少了
作者: abcddd888    時間: 2016-4-5 20:38

LV 終於過左70, 即刻買番架坦克, 去公開戰場測試下

其實係公開戰場, 最好用邊種交通工具?
骷髏馬 防彈ONLY, 去公開肯定比人炸死
叛亂份子有槍版, 可惜要2 個人一齊, 唔係都唔錯,
坦克係勁, 但行得太慢了
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-5 22:41

Hydra jet!!! Of course!!!
作者: 觀星是答案    時間: 2016-4-6 00:23

我等緊郵輪 / Hydra 減價
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-6 11:28

7月4日吧!
作者: abcddd888    時間: 2016-4-6 19:42

隻6球郵輪其實買唔買好?

我見圖片有升直升機坪, 睡房咁, 係咪買左會好似多左間屋咁?
會唔會好易比人炸?
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-6 22:43

最好買最top那隻船,因為你會有多一隻直升機, 4隻 Jetski, 2 隻艇。
對,就好像多了一間屋一樣,而且可以開砲防護。在船外是可以被 sniper 殺死的。
作者: astrial    時間: 2016-4-8 17:44

樓主可以加我名

in game name:_Astrial_

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE
作者: kelvin31    時間: 2016-4-8 18:29

我遇到的多數都係 modders, 我(沒有任何cheating), 由上年年頭on and off 玩到現在的 ...
M1A1_100 發表於 2016-4-3 08:22 PM

由PS3 開始玩果到應該大約300-400 lv
作者: kelvin31    時間: 2016-4-8 21:10

隻6球郵輪其實買唔買好?

我見圖片有升直升機坪, 睡房咁, 係咪買左會好似多左間屋咁?
會唔會好易比人炸? ...
abcddd888 發表於 2016-4-6 07:42 PM

係好似多咗間屋咁。遊艇可以開防禦mode, 一有飛行物體飛近就會自動擊落,  陸地狙擊過黎就無符了,一係入船艙,一係企另一邊船身
作者: abcddd888    時間: 2016-4-9 08:55

咁其實值唔值得買呢? 話晒6球, 都要儲好耐
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-9 11:19

我覺得值得, 因為當你買過所有車,裝備,戰機,.......之後,剩返落嚟只係得那隻船未玩過,所以買下來,先會有多一種玩意的
作者: 觀星是答案    時間: 2016-4-9 11:24

咁其實值唔值得買呢? 話晒6球, 都要儲好耐
abcddd888 發表於 2016-4-9 08:55

買 8 球個隻啦 ~ 我依家都儲左 5 球
作者: M1A1_100    時間: 2016-4-9 11:46

回覆 38# 觀星是答案

你地還欠2-3球, 好快就儲到㗎啦!
作者: kelvin31    時間: 2016-4-9 15:43

買 8 球個隻啦 ~ 我依家都儲左 5 球
觀星是答案 發表於 2016-4-9 11:24 AM

8球果隻 + 裝飾 + 土高金, 一千萬剛好
作者: Lovecloud    時間: 2016-4-10 19:23

哇, 都幾識要錢....俾774.94 買8百萬番來....
http://store.steampowered.com/app/376850/
作者: astrial    時間: 2016-4-10 22:06

哇, 都幾識要錢....俾774.94 買8百萬番來....
Lovecloud 發表於 2016-4-10 19:23

所以點解Online版長做長有

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE
作者: quiz    時間: 2016-4-17 13:40

Ps4同pc可以一齊玩嗎?上網同其他人玩都係攪破壞多。
Psn ID: quiz
作者: kelvin31    時間: 2016-4-19 18:07

所以點解Online版長做長有  

astrial 發表於 2016-4-10 10:06 PM

可唔可以我賣返 800萬比佢, 但只收 $400
作者: abcddd888    時間: 2016-4-23 15:27

LV 去到120, 仲有冇需要繼續升LV?
作者: JohnWoo    時間: 2016-4-24 16:39

id: johnwoo
作者: marcolee1314    時間: 2016-4-25 13:06

終於有郵輪折扣
已買
作者: siuyat1986    時間: 2016-4-25 13:58

咁多位師兄 請問我可唔可以跟埋你地一齊玩?
id: CarlosSum
作者: abcddd888    時間: 2016-4-25 22:07

終於有郵輪折扣
已買
marcolee1314 發表於 2016-4-25 13:06

折左都要6球, 現在都係得5球, 唯有等下次郵輪折扣
作者: quiz    時間: 2016-4-26 15:31

點樣可以正當地快尐蓄到錢?
作者: 1597532468000    時間: 2016-4-26 17:14

隻垃圾game冇玩好耐
叫我打同一堆mission loop幾百次
仲要成日比d智障累事玩到一半走鬼埋
join/quit mission又要load幾分鐘
真係睬你有味
果時有cheater gen money bag出黎比人汁
汁左二千幾萬買左隻yacht同hydra之後冇再玩
作者: 1597532468000    時間: 2016-4-26 17:26

記得一開始唔識玩剩係企係道睇住d隊員點打唔好沖出去死就得
識玩之後單人匹馬都可以包辦晒成個mission直接收工
仲快過等齊人開波死左隻又要由頭黎過...looop
再之後就會玩到厭唔再玩

歡迎光臨 電腦領域 HKEPC Hardware (https://www.hkepc.com/forum/) Powered by Discuz! 7.2