Board logo

標題: 故障一問 謝 [打印本頁]

作者: 老餅干    時間: 2009-6-11 18:16     標題: 故障一問 謝

config
OS Vista
P5ql- e
E5200 266 x 12.5 @1.2565v   with 南海 HS
2G x 4 default 1.8v 5 5 5 15 ( already add voltage to 1.86v  )
1 ide HD
2 sata HD
1 sata DVDRW
Giga HD-4850 GV-R485ZL-512H running @ default
2 x 12cm fan
Acbel i-power 510w
畫面一花,出現籃畫面 0x0000124
重開後,出現如下圖.
Blue screen.jpg
2009-6-11 18:16

Blue screen2.jpg
2009-6-11 18:26

Blue screen3.jpg
2009-6-11 19:33

Blue screen4.jpg
2009-6-12 17:53

Blue screen5.jpg
2009-6-13 16:56

Blue screen6.jpg
2009-6-13 17:34

請問有什麼解決方法
謝謝

[ 本帖最後由 老餅干 於 2009-6-13 17:34 編輯 ]

圖片附件: Blue screen.jpg (2009-6-11 18:16, 35.18 KB) / 下載次數 2
https://www.hkepc.com/forum/attachment.php?aid=869499&k=af54dc3def222a96252a2edad6f5f31e&t=1603717451&sid=1aEhKoEldaS



圖片附件: Blue screen2.jpg (2009-6-11 18:26, 33.78 KB) / 下載次數 2
https://www.hkepc.com/forum/attachment.php?aid=869509&k=7f86e0e94fb165ad6e97fe792469def6&t=1603717451&sid=1aEhKoEldaS



圖片附件: Blue screen3.jpg (2009-6-11 19:33, 31.37 KB) / 下載次數 2
https://www.hkepc.com/forum/attachment.php?aid=869577&k=bcc5417a5baa9a18d14183b16de1f2b2&t=1603717451&sid=1aEhKoEldaS



圖片附件: Blue screen4.jpg (2009-6-12 17:53, 32.41 KB) / 下載次數 2
https://www.hkepc.com/forum/attachment.php?aid=870190&k=77d630dfa00e1d5d6b5b04bb18cd5b70&t=1603717451&sid=1aEhKoEldaS



圖片附件: Blue screen5.jpg (2009-6-13 16:56, 32.78 KB) / 下載次數 2
https://www.hkepc.com/forum/attachment.php?aid=871183&k=9f697b18b863c70288a42d12cc89d7c9&t=1603717451&sid=1aEhKoEldaS



圖片附件: Blue screen6.jpg (2009-6-13 17:34, 33.28 KB) / 下載次數 2
https://www.hkepc.com/forum/attachment.php?aid=871202&k=f584e06f86eb05739a98ba0bbbaddbec&t=1603717451&sid=1aEhKoEldaS


作者: 老餅干    時間: 2009-6-12 17:54

推一下,
有冇好心人,幫一幫

作者: hwawong    時間: 2009-6-12 18:00

No answer.

Do you use 2Gx4 = 8G Ram with your system ?
Which version of Vista are you using ?
Thanks
作者: 老餅干    時間: 2009-6-12 18:34

Ram.jpg
2009-6-12 18:34

2 X 2G Team Elite 800  &  2 X 2G  Aexea Ram
total 8G
OS Vista Ultimate SP2
Ramdisk using 4.75G in system
thanks

圖片附件: Ram.jpg (2009-6-12 18:34, 85.72 KB) / 下載次數 2
https://www.hkepc.com/forum/attachment.php?aid=870213&k=0251628063a7a6b4c60c01c3452b5251&t=1603717451&sid=1aEhKoEldaS


作者: hwawong    時間: 2009-6-12 23:07

I have no experience for using RAM drive.
Do you feel that there has a little bit stange with Slot #2 ? Manufacturer information is missing.
作者: Doo    時間: 2009-6-13 10:13

原帖由 hwawong 於 2009-6-12 23:07 發表
I have no experience for using RAM drive.
Do you feel that there has a little bit stange with Slot #2 ? Manufacturer information is missing.

有d ram 係唔俾呢d information 出黎架?





歡迎光臨 電腦領域 HKEPC Hardware (https://www.hkepc.com/forum/) Powered by Discuz! 7.2