Board logo

標題: 上網訂Harman / Kardon 藍芽喇叭!? [打印本頁]

作者: rictom    時間: 2017-5-4 19:10     標題: 上網訂Harman / Kardon 藍芽喇叭!?

本帖最後由 rictom 於 2017-5-8 21:03 編輯

有無ching 上網訂Harman / Kardon 藍芽喇叭?



Really genuine?

HK$388?

Finally edited it by removing the link.
作者: kbpaul    時間: 2017-5-5 12:41

good luck
作者: kellykk    時間: 2017-5-6 14:49

訂左兩部,貨到驗收先俾錢
作者: quene    時間: 2017-5-6 21:54

我岩岩電話掃FB都睇到,諗住買比PS4/電話用
之後用電腦上網睇...見佢FB PAGE得一樣野賣..就SEARCH佢電話
見同一個電話又有唔同既FB PAGE,用地址SEARCH搵多幾個PAGE出黎添
見件事鬼鬼地都諗住膽粗粗走去試
最尾醒起係FB廣告睇到既...FB廣告係我印象中就係賭波/賭馬TIPS
所以都係冇買到
同埋睇TAOBAO果陣見最平都冇依個平
但係呢,如果你就咁要個牌子名黎貼就1.5一個
作者: kcthomlau    時間: 2017-5-6 23:17

無乜可能係真,二手100%work都無理由咁平
作者: cow2001    時間: 2017-5-7 00:52

未聽過>卡頓哈曼呢個牌子
只聽過>哈曼卡頓
作者: acidrain    時間: 2017-5-7 01:52

連個網都去唔到
作者: acidrain    時間: 2017-5-7 01:53

我岩岩電話掃FB都睇到,諗住買比PS4/電話用
之後用電腦上網睇...見佢FB PAGE得一樣野賣..就SEARCH佢電話
見 ...
quene 發表於 2017-5-6 21:54


fb廣告仲有好多假波鞋網
作者: ak8    時間: 2017-5-7 18:42

睇過,覺得388連假貨都比唔到,純粹呃個人資料
作者: edenli    時間: 2017-5-7 19:07

樓主果個咩網黎, 入左去不斷REDIRECT去左D廣告網
作者: 普羅    時間: 2017-5-7 19:48

388有 H/K 藍牙喇叭? 堅唔堅呀
作者: rictom    時間: 2017-5-7 20:43

388有 H/K 藍牙喇叭? 堅唔堅呀
普羅 發表於 2017-5-7 19:48



I have already given up, I finally guess it is fake.
作者: 小至至    時間: 2017-5-7 21:24

網頁都入唔到
作者: acidrain    時間: 2017-5-8 11:59

I have already given up, I finally guess it is fake.
rictom 發表於 2017-5-7 20:43


如果入左信用卡資料就cut卡啦
作者: Savio    時間: 2017-5-8 15:29

條link....有d後悔唔睇留言就click左入去.....

其實講緊那個model的H/K 藍牙喇叭?
作者: robgcac    時間: 2017-5-8 15:52

最奇怪係可以貨到付款
真係想睇下有冇白老鼠
作者: yelosuga    時間: 2017-5-8 16:58

條link 係咁彈anti virus
上星期報告左比版主都唔cut post
作者: sonycattororay    時間: 2017-5-8 17:19

本帖最後由 sonycattororay 於 2017-5-8 17:20 編輯
條link 係咁彈anti virus
上星期報告左比版主都唔cut post
yelosuga 發表於 2017-5-8 16:58



    http://www.gwcva.com/hk

LINK無事, 但平得有問題, 有師兄收貨後講回報及開箱文
網上商店講係真野, 日本直送
作者: acidrain    時間: 2017-5-8 19:34

https://who.is/whois/gwcva.com

Registered On 2017-04-07
Registrant Contact Information:
Name gueijuan xu
Organization
Address hebinglu558hao
City beibeishi
State / Province beijin
Postal Code 512025
Country HK
Phone +852.1058563698
Email XXX@163.com

同以前D假波鞋網嘅domain差唔多
作者: CheeseJai    時間: 2017-5-8 19:51

拿拿袋扣喔?
作者: sonycattororay    時間: 2017-5-9 11:15

拿拿袋扣喔?
CheeseJai 發表於 2017-5-8 19:51



    有買過野嗎?
作者: CheeseJai    時間: 2017-5-9 15:27

有買過野嗎?
sonycattororay 發表於 2017-5-9 11:15



   大家睇下又係$388

http://www.hiwjs.com/hksony/

正到你丫...
作者: kellykk    時間: 2017-5-9 15:28

有買過野嗎?
sonycattororay 發表於 2017-5-9 11:15



    我初初都諗住搏下,訂左兩部。但上高登睇返,原來佢之前groupbuy G shock,收左貨既係一隻山寨膠錶,我睇住就即刻cut 單
作者: gladius    時間: 2017-5-9 15:49

條link d名由harman改晒做karman,流到出面…………
作者: gerrardjamie    時間: 2017-5-9 23:49

我朋友中左招..買部脫毛機又話係韓國生產直送..點知係淘寶貨...大陸造....退貨話要發電郵去,求其比個網址,唔係電郵,點發電郵去,佢話淨係得呢個電郵......真心要報警拉人..
作者: CheeseJai    時間: 2017-5-10 01:26

我初初都諗住搏下,訂左兩部。但上高登睇返,原來佢之前groupbuy G shock,收左貨既係一隻山寨膠錶 ...
kellykk 發表於 2017-5-9 15:28



   唔駛急住CUT...

等佢送到黎先拒收
作者: sonycattororay    時間: 2017-5-10 09:48

見到都成千人買左, 如果厄人既都會係好大單騙案
作者: acidrain    時間: 2017-5-10 13:39

https://who.is/whois/hiwjs.com

D資料同#19一樣
作者: kellykk    時間: 2017-5-10 17:16

見到都成千人買左, 如果厄人既都會係好大單騙案
sonycattororay 發表於 2017-5-10 09:48



    佢個page 老點架,幾時入去,都係咁多人,都係話8小時後完
作者: gladius    時間: 2017-5-10 17:55

有人收左貨,流到爆
作者: akiralok    時間: 2017-5-10 18:52

有人收左貨,流到爆
gladius 發表於 2017-5-10 17:55


想睇相
作者: gladius    時間: 2017-5-10 19:02

本帖最後由 gladius 於 2017-5-10 19:17 編輯

回覆 31# akiralok


    話咁快俾人鏟在相,估唔到有咁多人信…………
作者: fat6    時間: 2017-5-11 09:05

應該仲有sany,jdl.

via HKEPC Reader for Android
作者: sonycattororay    時間: 2017-5-11 10:41

有人收左貨,流到爆
gladius 發表於 2017-5-10 17:55



    求開箱文
作者: robgcac    時間: 2017-5-11 13:02

本帖最後由 robgcac 於 2017-5-11 13:04 編輯

FB Ezoxx 出咗post 流過流鼻涕
货到牌子叫 Aibimy
TB rmb288 有售
作者: deathson666    時間: 2017-5-11 18:05

http://Azone.ulifestyle.com.hk/article/1807864
結局文





歡迎光臨 電腦領域 HKEPC Hardware (https://www.hkepc.com/forum/) Powered by Discuz! 7.2