仲有冇人玩 Call of Duty 4 !?

揮手報到區
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 430 於 2009-2-3 01:25 AM 發表
揮手報到區

隻game仲係度

想問下 COD4 係咪好玩過COD5架?? 現代戰好似好玩D咁

放棄左好耐啦

原帖由 zong1 於 2009-2-3 12:12 發表
想問下 COD4 係咪好玩過COD5架?? 現代戰好似好玩D咁

兩者差唔多
題材問題 有d人會認為COD5 唔好玩過COD4
但事實上COD5 係多野玩過COD4,例如游水
不過COD5 d 槍少過COD4

原帖由 metallica100 於 2009-2-3 13:17 發表

兩者差唔多

COD5 D 槍好玩D 喎...

好想上網同人打呀.....而家仲有邊度有server呀?
hkt9個個close左好耐都冇開返喇......
過年前日日都打....而家心理好唔平衡
打大陸server又high ping......無奈

原帖由 metallica100 於 2009-2-3 13:17 發表

兩者差唔多

COD5 個killcam 正過COD4 好多
但而家COD5 仲少人玩過COD4

Still playing COD4. The pace of COD4 is much faster than COD5, so I like COD4 better.