想玩GTA4?

690G + AMD4200x2 + DDR2 800 2GB + OS Vista
我想玩GTA4,要用咩display card?以上組合玩到嗎?

原帖由 dorayaki 於 2009-3-12 10:38 發表
比個參考你:
我之前用緊AMD X2 4000+@2.5x, 4GB DDR800, 4850@700/1200
較medium黎玩, 結果都係2x fps......

多數用Athlon X2 黎玩IV 都係30樓下
GTA IV 其實VRAM,CPU,GPU都食得好勁

比個參考你:
我之前用緊AMD X2 4000+@2.5x, 4GB DDR800, 4850@700/1200
較medium黎玩, 結果都係2x fps......

原帖由 ahshing 於 2009-3-12 09:00 AM 發表

shuffle機邊個款?
有d款真係推得郁d貴咭wor

我依家用緊sg33g5, 250w, e4400同3850
唔知買9800GT 1GB定係4850 512MB

部機限制左我一定要用單糟卡, 如果想用1G 4850, 唔計隻牛推唔推到, 我一係要拆機殼祼跑, 一係係機殼度開個lone

原帖由 唐賓南紀念中學 於 2009-3-12 07:30 發表

shuttle 250w
我都知好勉強, 但shuttle D細機牛好貴

shuffle機邊個款?
有d款真係推得郁d貴咭wor

原帖由 200801 於 2009-3-12 06:31 AM 發表

咩牛?
唔夠力換囉

shuttle 250w
我都知好勉強, 但shuttle D細機牛好貴

原帖由 唐賓南紀念中學 於 2009-3-12 06:27 發表
我依家怕我張3850 256MB唔夠ram去推
升4850又怕隻牛唔夠力. 真係煩

咩牛?
唔夠力換囉

我依家怕我張3850 256MB唔夠ram去推
升4850又怕隻牛唔夠力. 真係煩

小弟 E8400 @4GHZ/4870X2 /1680X1050,其它DEF 都唔太順,隻GAME 痴線........