原帖由 愛夜憂 於 2009-3-12 22:23 發表
キ Parachuting drop speed has been increased.
這個快得有點離譜了 orz
tanya落點準確的話 基本上在空中打不下 囧

btw, 樓主玩了uprising沒有?

uprising 今日係EA store 可以購買同下載到...
但先前預購果D竟然要聽日先玩到...
而行貨聽日亦會係各大正版遊戲商戶買到

不過我真係好想講...資料片呃錢既...$140 唔出碟...成本已經省一筆..
仲要完全無任何網上合作及對戰功能
係C&C 系列甘耐以黎既第一次....
本來之前好想買既...家陣...諗諗先啦都係...
$140 玩單機missison
而且仲要得幾關主戰役...D將軍挑戰模式仲係用之前D遭遇戰地圖就算數

不如買其他單機game 好過..都係$128~140
買其他單機RPG game 都無甘嬲

原帖由 bebe2803 於 2009-3-13 00:33 發表
冇連線 ? 搞乜呀佢

定係有 RA3 再裝 uprising 先有得上網玩 ?

RPG ? 而家我連上左 RTP2000 整果 d game 啦 仲得閒 RA3 咩

肯定無得連線對戰..亦無合作任務...
我朋友下晝用信用卡係EA store 買左..而且玩緊
唔信既請睇C&C 官方論壇...
http://forums.commandandconquer.com/jforum/forums/show/2.page
一渣人開post 嘈...即刻俾C&C 論壇版版主lock

原帖由 雷鳥 於 2009-3-13 13:58 發表
好早已經講左冇MP個喎......多D留意下佢D訪問同新聞啦
仲有yuriko任務係diablo式玩法 已經唔算RTS

我地呢d剩係掛住玩既玩家...邊得閒成日走去官網睇哂d影片丫
不過諗諗落..都係買隻正版支持下...當係買一隻只有1 % 機會升既股(搏佢出多人對戰或將少量新單位加入主程式度 )