Farcry 2 中文版的問題

有無人知點解我 Farcry 2  中文版 係game度將 DX 9  轉為DX 10 d字就會變左W  全部字都係有無知   點解呀     求求大大幫手   求求你們  thx.......  我用緊vista 32bit  

原帖由 LKSnakeK 於 2009-3-20 17:30 發表
有無人知點解我 Farcry 2  中文版 係game度將 DX 9  轉為DX 10 d字就會變左W  全部字都係有無知   點解呀     求求大大幫手   求求你們  thx.......  我用緊vista 32bit  

有中文版咩

原帖由 DVD 於 2009-3-20 20:19 發表

有中文版咩

同問..

回覆 3# 的帖子

都唔係原廠 Ubi 出既中文版實多 bug 啦

回覆 5# 的帖子

o

原帖由 HKZonda 於 2009-3-20 22:11 發表
都唔係原廠 Ubi 出既中文版實多 bug 啦

中文版好似係佢代理架wor.

原來中文版出左.
See: http://acg.gamer.com.tw/saleList.php?t=1&s=4

原帖由 LKSnakeK 於 2009-3-20 17:30 發表

錦有無方法 解決倒呀   

錦有無方法可以解決呀