其實XBOX360個D有線手制

其實XBOX360個D有線手制 係咪會自動對應隻GAME GA 唔洗再SET制 .. 依家有線手制幾錢個

如果隻game support xbox controller 就咁插就玩得
我果陣買有線手制大約$180 (行貨)

原帖由 ※小豬女※ 於 2009-6-11 00:51 發表
如果隻game support xbox controller 就咁插就玩得
我果陣買有線手制大約$180 (行貨)

大約幾時買的?
係綠色包裝定紅色?

xbox手製的假貨太多了, 點平都好想要真野最好都係去指定經銷比較好...

原帖由 iamgozilla 於 2009-6-11 14:30 發表
xbox手製的假貨太多了, 點平都好想要真野最好都係去指定經銷比較好...

其實點分真假..??? 我見淘寶最平100 有找..

原帖由 iamgozilla 於 2009-6-11 14:30 發表

請問ssp有邊間係指定經銷?(幫fd問的)
唔該

原帖由 。藍〞 於 2009-6-11 14:40 發表

請問ssp有邊間係指定經銷?(幫fd問的)
唔該

你隨便問一間,佢quote你$180就買得... 有d shop好狗... $240 都會quote~~

原帖由 timso 於 2009-6-12 02:20 發表

你隨便問一間,佢quote你$180就買得... 有d shop好狗... $240 都會quote~~

我尋晚剛買250 mop 不過係澳門地區

原帖由 軟硬大師 於 2009-6-10 22:44 發表
其實XBOX360個D有線手制 係咪會自動對應隻GAME GA 唔洗再SET制 .. 依家有線手制幾錢個

如果對應
唔使set制

上次去黃金買,開價220....
行過隔離兩間 160............