《使命召唤6:現代戰爭2》PC版配置要求公布

系统: Windows XP,Windows Vista(未列出,但应该也包括Windows 7)
CPU: Intel 奔腾4 3.20GHz 或 AMD 速龙64 3200+ 或更高
内存: Windows XP下需要512 MB,Windows Vista需要1GB,或更高
显卡: 硬件支持Shader 3.0(即DirectX 9.0c),NVIDIA GeForce 6600GT 或 ATI Radeon 1600XT 或更高(至少256 MB显存)
硬盘:16 GB剩余空间
声卡:兼容DirectX 9.0c

請問COD6係咪冇得在係非官方既網絡對戰平台度玩.?? 姐一定要有正版先玩得? ONLINE MODE???

回覆 1# 的帖子

16 GB剩余空间
!@#$%^&
好彩有姐~

Here Are Your Modern Warfare 2 Minimum Specs For PC

cod6其實係咪街買既版同steam上買既版係一樣?
即係係咪都係係steam入一次key以後唔駛跟碟?
steam上面賣個價實在太貴啦
街價應該會平D

以前cod4其實正版有冇D ping低既server ping? (ping 200以下)
因為我只係玩過香港既crack server ping唔高

原帖由 軟硬大師 於 2009-10-24 08:24 發表
姐一定要有正版先玩得?

閣下哩句點解?
乜玩game唔係要正版咩?

預訂價好似要$399...都唔知係咪我聽錯

原帖由 shingfd 於 2009-10-24 22:56 發表

閣下哩句點解?
乜玩game唔係要正版咩?

我諗佢想問係咪一定要係官方SERVER對戰

原帖由 nothing0310 於 2009-10-30 21:18 發表
預訂價好似要$399...都唔知係咪我聽錯

ching
你沒聽錯, PC 版真是要$399 (因為不可以同360, PS3個價相差太遠)
反而不明的是 xbox360 真是有得賣夜視鏡版?