開箱~ 今日買左啦~~ AVP

安裝中~~~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

個警告label洗唔洗咁大呀,大煞風景
c hing, 好野!

我就快爆晒3個族, 應該marine 同predator 都差一關
做marine 好玩d
好好enjoy 吧ching

我就快爆晒3個族, 應該marine 同predator 都差一關
做marine 好玩d
好好enjoy 吧ching  ...
Motti_sir 發表於 2010-2-25 00:33

岩岩裝完DIS1咋~ 係呢你用手掣玩?  仲有我想知條KEY係可以用幾欠次嫁????

岩岩裝完DIS1咋~ 係呢你用手掣玩?  仲有我想知條KEY係可以用幾欠次嫁????
winekeung520 發表於 2010-2-25 01:02 AM
直接入去你個STEAM個ACC到囉

我用手制玩

直接入去你個STEAM個ACC到囉
小魔皇 發表於 2010-2-25 01:02

我意思係佢盒入面本書仔有條Product key可裝幾多次~因為裝之前要入key~所以第時我產機後在裝仲可唔可以用番姐~~

我意思係佢盒入面本書仔有條Product key可裝幾多次~因為裝之前要入key~所以第時我產機後在裝仲可唔可以用 ...
winekeung520 發表於 2010-2-25 01:15 AM
咪就係入左你個ACC到囉
你個ACC有隻GAME架嘛,FORMAT左部又點會有問題呢...
你冇玩過STEAM嘅game架咩?
個KEY好似冇計你裝幾多次O架嘛

咪就係入左你個ACC到囉
你個ACC有隻GAME架嘛,FORMAT左部又點會有問題呢...
你冇玩過STEAM嘅game架咩 ...
小魔皇 發表於 2010-2-25 01:20

小弟第一隻steam咋~~thx~~
玩緊囉~用人~

小弟第一隻steam咋~~thx~~
玩緊囉~用人~
winekeung520 發表於 2010-2-25 01:49 AM
我三個都玩爆左
係D野未搵晒