正版 Medal of Honor 可唔可以用免DVD file?

今日買左隻戰士版,裝好之後唔想次次入隻DVD,所以copy兩個"免DVD file"玩,
咁樣如果上網打會唔會入唔到server 0架?個server會唔會當我係老X

COPY隻免DVD版FILE前你有無先BACKUP左原來果個EXE 先?
唔係到時玩不到要再重裝一次囉

COPY隻免DVD版FILE前你有無先BACKUP左原來果個EXE 先?
唔係到時玩不到要再重裝一次囉 ...
Lovecloud 發表於 2010-10-15 22:42

有呀...我Backup左個file,唔知入server有冇影響?定係佢只會認個CDKey?..

用免DVD filePB有可能會kick你﹐自動updater亦可能遇到問題。

最安全又合法既方法係下載EA Downloader﹐跟住用佢登記你既MOH key﹐uninstall game ﹐再用EA Downloader下載一次﹐以後就唔駛玩時再入碟了。記住backup個EADM/cache folder﹐咁樣你以後重裝唔駛再下載。

回復 4# Amuro0079

再用EA Downloader下載一次

唔係好明... 係咪下載佢MOH成隻Game嗎?

用碟版裝後選 Online Activation 就得

回復  Amuro0079

唔係好明... 係咪下載佢MOH成隻Game嗎?
COD 發表於 2010-10-16 11:27

係﹐下載MOH隻game.
09年11月之後EA出既game都可以咁做.

係﹐下載MOH隻game.
09年11月之後EA出既game都可以咁做.
Amuro0079 發表於 2010-10-16 12:17

明白...謝謝!

用碟版裝後選 Online Activation 就得
twinesdr 發表於 2010-10-16 11:59

THX!!!~