妹仔大過主人婆, NBA2K11買邊樣手制好?

琴日行SSP見到NBA2K11有D姐姐係度PROMOTE其實LE隻真係一隻好GAME~~
我都打算去買佢大概$239度<-------(有人知邊度有平D?)

問題就係手制喇,MIRCOSOFT有隻XBOX一樣的電腦手制賣成$360.......
有無CHING有其他好介紹??
有線會唔會平D???
定係買番其他牌子算數??(羅技?)

琴日行SSP見到NBA2K11有D姐姐係度PROMOTE其實LE隻真係一隻好GAME~~
我都打算去買佢大概$239度 ...
高杉大和 發表於 2010-10-17 11:16

緊係買xbox360手掣啦......耐用好多......

我好耐以前用羅記or creative果d手掣.....玩幾個月就實有1-2個鍵出問題.....按唔到(特別易壞既係L1L2R1R2)...
xbox手掣我用左幾年同新既冇分別...........

我total有3個xbox360手掣....一個跟機送(xbox360),另外兩個散買for pc(1個有線,1個無線)
無線xbox360手掣....320蚊ja................
有線xbox360手掣....我之前買23x...   

如果要平....就買有線xbox360手掣啦....又平又唔洗入電...........
大部份pc game都認到xbox手掣....一插入去掣都唔洗set方便過其他pc手掣好多....

有線xbox360手掣....e+$200左右, xbox,PC通用的

我都用緊個xb360有線掣...2年前買140..送隻game...太古豐澤買...平到傻...依家冇依支歌唱喇....

回復 2# emirates

Creative d 手掣真係好睇唔好用 ...
用幾個月就壞,都唔襟用o既

回復  emirates

Creative d 手掣真係好睇唔好用 ...
用幾個月就壞,都唔襟用o既 ...
LCsquare 發表於 2010-10-18 00:11

行game鋪見到xbox有線賣緊$238......
都唔平ge><

pc game當然用360手制啦,,好多game都是一插就對應晒fit fit,,,我賣果時記得係180蚊水貨,o係ssp m記過馬路隔黎隔黎

http://www.directbuyhk.com/sub_c ... -BD0A-CCC5C24C7735}

在 SSP,有無人買過?

舊年SSP黃金地面買 $190, 不過而家 analog stick 有小小唔順

xbox360 wired controller !